Здравейте колеги!
Имам едно питане. Запалил съм се по шкода суперб 2017г. но не съм наясно изобщо с новите двигатели. Интересувам се как е двигателя като поведение,разход,чупливост и т.н. ?
Единственото което ме притеснява е дали мощността ще е достатъчна за купето което си е голямо?
Покупка на SuperB 1.6 TDI 120 h.p
-
- Автомобил: VW Touareg 3.0 TDI 240hp
- Двигател:
Re: Покупка на SuperB 1.6 TDI 120 h.p
За суперб 2017 1.6 дизел да се пита за разход, според има нещо много сбъркано, ама нейсе. Несериозно е! Вземи си двигател който ще дърпа достатъчно добре тоя варел, за да не се кръстиш после на всяко изпреварване
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Иди,и тествай.
На вкус и цвет, приятели ньет.
Октавиа 1.6/105 се движи прилично.
Със сигурност няма да е бегачка,но пък може да ти допадне. А може би няма да ти допадне.
Всеки субективно.
На вкус и цвет, приятели ньет.
Октавиа 1.6/105 се движи прилично.
Със сигурност няма да е бегачка,но пък може да ти допадне. А може би няма да ти допадне.
Всеки субективно.
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
За тестването и разхода не ме притесняват честно казано. Въпроса е чисто като отзиви за самия двигател,дали е сполучлив и т.н.
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
По-добре търси 2.0 тди, в шкода форумите има доста писано. Купето е тежко и по-големият двигател ще е по-разтоварен, оттук и разхода му ще е като на 1.6 или по-нисък при високи скорости. Поддръжката и на двата е почти еднаква.
-
- Автомобил: Passat B8-5
- Двигател: 150 TDI 7DSG
russonera написа:Здравейте колеги!
Имам едно питане. Запалил съм се по шкода суперб 2017г. но не съм наясно изобщо с новите двигатели. Интересувам се как е двигателя като поведение,разход,чупливост и т.н. ?
Единственото което ме притеснява е дали мощността ще е достатъчна за купето което си е голямо?
Здравей колега.Изпратил съм ти лично съобщение.