Здравейте колеги!
Някой от вас притежава ли т крос с еднолитровия три цилиндров двигате?
Казват, че живота им бил много кратък и че не били качествени
Ще се радвам, ако споделите вашите мнения по въпроса.
T-Cross 1.0 115 мнения
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: T-Cross 1.0 115 мнения
Да така е не го купувай...току я изкараш от гаража и отидеш на село взел че умрял и ще трябва да се връщаш с рейса...
тези дето ти казват, че не е много качествен, сигурно ти обясняват, че до голф 2 колите са били читави, от там на сетне всичко е леш... има писано във форума , ползвай търсачката и ще намериш доста полезно инфо.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
всичко зависи от поддръжката,ако сменяш маслото по предписание едва ли ще изкара много,може би около 250 к км ако търсиш голям ресурс по-добре се спри на дизелов двигател
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Времето ще покаже как ще е. Те са все още новички. Според мен си има своята ниша и търсене . По думите на приятел, който съвсем наскоро си купи такова : "За 1000 кубика , идеално се представя. Идеална за града и разходки извън . Не е най-подходяща за пътуване натоварена и на дълги км. "
Склонен съм да му повярвам защото е имал доста и различни коли.
Вече колко км ще изкара, там се съмнявам някой да каже. Според мен 250к.км е доста оптимистична цифра.
Отделно клиентите купуващи тази кола , рядко биха си я оставили "до гроб" да я карат, те си купуват следващата като модел, т.е. надали някой ще мисли да бичи с нея 20 години.
Склонен съм да му повярвам защото е имал доста и различни коли.
Вече колко км ще изкара, там се съмнявам някой да каже. Според мен 250к.км е доста оптимистична цифра.
Отделно клиентите купуващи тази кола , рядко биха си я оставили "до гроб" да я карат, те си купуват следващата като модел, т.е. надали някой ще мисли да бичи с нея 20 години.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
250k.km са 10+ години, модела излезе вчера, това са празни приказки за пред блока! Отделно има алтернатива с 1.5 при Арона, така че ножа е изцяло дървен.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Карал съм такъв с DSG. По моите критерии двигателят е слаб и доста шумен, когато се опитваш да се движиш, а не да се влачиш. Голямо ръмжене и доста малко вървене. Като цяло не бих го карал.
Сравнено с този т-крос, т-рок с 1.5 TSI 150 к.с. е направо чудесен.
Сравнено с този т-крос, т-рок с 1.5 TSI 150 к.с. е направо чудесен.
- richko25
- Автомобил: VAG
- Двигател:
Дори много по-малко ще се движи от 250 000км. при редовна смяна на масло.Абе развалиха ги тези коли.Добре ,че останаха дизелите ,ама още не са се усетили хората и питат за бензин. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”