Има ли изгода от CarVertical?
Има ли изгода от CarVertical?
Сега имат някаква прИмоция, затова се чудя. Сега ще избираме автомобил, могат ли нещата да се проверят през други каталози, неплатени или платени, но по-пълни?
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Re: Има ли изгода от CarVertical?
От Carvertical няма смисъл
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
И при мен не намери абсолютно нищо. Пари на вятъра.
Като цяло концепцията на този сайт е измамническа. Казано накратко - ще ви вземем парите, пък какво ще получите не е ясно. Все едно да отидеш до магазина за хляб, да ти вземат парите и да ти кажат: "Ами, той свърши"!. Съвсем спокойно можеше сайта да проверява дали има информация или не за конкретен автомобил и ако има - плащаш и я получаваш. Елементарно е.
- BeNjI14
- Автомобил: Vw Polo mk4 Facelift
- Двигател: AWY BMD 2006
Колегите са напълно прави изобщо не се занимавай с CarVertical нищо няма да намери.
В този ред на мисли, но без връзка с темата...
Някой запознат ли е какъв е реда на изискване на подобна информация от официалния дилър на VW? Имат ли определен ценоразпис за подобна услуга? И от разстояние може ли да се извърши тази услуга?
Официално Ауди дилъра има ли достъп до информацията на VW дилъра?
Някой запознат ли е какъв е реда на изискване на подобна информация от официалния дилър на VW? Имат ли определен ценоразпис за подобна услуга? И от разстояние може ли да се извърши тази услуга?
Официално Ауди дилъра има ли достъп до информацията на VW дилъра?
- hi4umir4uu
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: EcoFuel
Аз преди няколко месеца исках от VW София Изток да ми дадът сервизната история на вече моята кола, за която си изкарвах сертификат за еврокатегория, и ми казаха, че таксата била 50 лева (съгласих се да я палтя), но можели да ми дадът историята само от когато колата е била моя, за преди това нямало как заради GDPR.
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Свободни съчинения на тема GDPR. По-вероятно нямат достъп до други данни и се оправдават с GDPR.
Някакси мотивът им издиша!
Смятах да ги търся за справка на километрите и диагностика на автомобил който съм харесал, и то точно VW Изток... Но това уби всичко в мен ...
Смятах да ги търся за справка на километрите и диагностика на автомобил който съм харесал, и то точно VW Изток... Но това уби всичко в мен ...

- hi4umir4uu
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: EcoFuel
Според мен ги мързеше, а аз исках да видя кога е сменяна ангренажната верига, защото стария собственик ми каза едно ама дали е така... Иначе по думи на стария собственик колата е подържана при тях и би трфябвало да имат информация. Може просто да съм попаднал на кофти служител.
А примерно Юнитреид, дали може да свършат подобен род дейност? До преди десетина години те продаваха нови VW-та...
На мен ми трябва справка за по-грубите ремонти, проведени сервизни акции и последните известни километри, че съм харесал една много запазена... Но леко се притеснявам дали не ме послъгват.
Някога работех в сервиз на Форд, тяхната програма по регистрационен номер или номер на рама изкарваше всичко извършвано по колага в официален сервиз.
На мен ми трябва справка за по-грубите ремонти, проведени сервизни акции и последните известни километри, че съм харесал една много запазена... Но леко се притеснявам дали не ме послъгват.
Някога работех в сервиз на Форд, тяхната програма по регистрационен номер или номер на рама изкарваше всичко извършвано по колага в официален сервиз.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
До всичко си имат достъп, използват вътрешната система на das welt auto. Но не знам някога да са давали свободно сервизна история, ни в Изток, ни в Юг и тн.
Замък се превзема по три начина - със сила, с хитрост, или с предателство отвътре.
Здравейте, някой знае ли каква е текущата ситуация с carvertical? Направих справка за автомобил от Италия и показа че има някакви резултати, но не знам какви. Струват ли си парите, които искат?

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”