Не се виждам с автомат.Заглеждал съм и микрите,но малко дамски ми се виждат.toraborat написа:Нисан микра 1.4 автомат? Скоро имаше една с два чифта гуми за 5000лв, изчезна сигурно за 2 часа обявата
Аз съм карал Jazz на един колега и честно казано това не е съвсем вярно. Доста по-къса и по-тясна е от Голф 5. Jazz има една идея по-голям багажник от Голф (380 л. за Jazz и 350 л. за Golf). Обаче това е за сметка на вътрешното пространство. По-голямата височина няма как да компенсира късото междуосие (2450 mm за Jazz и 2578 mm за Golf)cecoa1 написа:По-обемна е от Голф 5
cecoa1 написа:Подкрепям за Хонда Джаз. По-обемна е от Голф 5, а е с около поне 150кг по-лека. Надеждна и функционална колица.
Lupender написа:Пандата с 1,2 мотор е не лош вариант, ако няма изисквания за возия, комфорт, голям обем и пр. Евтина поддръжка, здрав мотор, няма съществени драми с нея, като изключим неща от типа на това, че фаровете могат да изгаснат при влизане в по-голяма дупка, или да ти падне огледалото в скупа по същата причина. Разходът на бензин е много приятен, дори в града. Но... толкова - това е градска кола, в която дори пазара от Кауфланд трудно се събира в багажника. Удобна е за паркиране и може да се подкачва по бордюри. За втора кола за ходене на работа става. Иначе носи на "бой".
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: alpinab и 46 госта