Golf MK6 GTI - Помощ DSG или Ръчна кутия
Golf MK6 GTI - Помощ DSG или Ръчна кутия
Здравейте на всички нов съм тук и не можах да намеря такава тема за това реших да направя нова ако вече съществува такава тема се извинявам но както и да е въпросът ми е че обмислям закупуването на голф MK6 GTI и се чудя кой вид скоростна кутия да избера понеже обмислям евентуално след закупуването на колата да и вдигна конските сили и понеже не съм много запознат искам да знам при DSG-то как стават нещата трябва ли да се прави нещо по кутията сменя ли се нещо прави ли се някаква настройка на кутията или каквото и да е и най вече самата кутия издържа ли на натоварването от повечето конски сили и нютон метри или да заложа на сигурно и да взема ръчна кутия.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: голф MK6 GTI - Помощ DSG или Ръчна кутия
Като цяло кутията според мен не е определяща. Ако искаш да засилваш G6 GTI ще е най-добре да намериш Edition 35 - 235 к.с., който започва от 2011 г. Там двигателят е за предпочитане - модел EA113 - същият като при Golf R, но с по-малко коне от R-ката.
А вече от там нататък за скоростите не съм сигурен колко ще издържат. Колко ще се засилва тази кола?
Виж и тази тема: Покупка на Golf 6 GTI
А вече от там нататък за скоростите не съм сигурен колко ще издържат. Колко ще се засилва тази кола?
Виж и тази тема: Покупка на Golf 6 GTI
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
Re: Golf MK6 GTI - Помощ DSG или Ръчна кутия
DSG ще има нужда от нов софт, но трябва да знаеш кода на кутията, за да провериш дали и къде може да се направи.
- nikolay_ss
- Автомобил: Touareg 7P6
- Двигател:
Да, точният въпрос е, колко ще се засилва, както са те питали вече.
Ако ще е от рода на стейдж 1, 2, можеш да се разминеш и без софт на DSG-то, но разбира се ако искаш ефекта да е максимален трябва да се бутне и DSG-то.
Не съм сигурен, но мисля че МК6 GTI, бяха с DQ250 кутии, които са си здрави.
Ако ще е от рода на стейдж 1, 2, можеш да се разминеш и без софт на DSG-то, но разбира се ако искаш ефекта да е максимален трябва да се бутне и DSG-то.
Не съм сигурен, но мисля че МК6 GTI, бяха с DQ250 кутии, които са си здрави.
Ами целта ми е около 300 конски сили може би 350 но зависи как се държи колата не искам да развалям самата кола като я наблъскам със сила и да започне върти гуми на 3 4 скорост и да не може да се кара просто самата кола да живне малко повече че гледах доста ревюта и хората казват че е била малко тромава
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Търси МК6 GTI Edition 235.Цените са малко по-високи,но двигателя е от моторната серия VW EA113.Носи на засилване,и е здрав.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”