Весели празници!

Решил съм да си взема нов автомобил, като основните изисквания са да е сравнително бърз - над 200 коня и под 8 сек ускорение, да има 4х4, да е комби задължително, че съм с малко дете и се носят много багажи постоянно, да е сравнително безпроблемен като двигател и задвижване и с по-нормална и достъпна за повечето майстори поддръжка - не искам да посещавам специализирани сервизи за някакви общи неща. Друго изискване е да е бензин, защото на дизели се накарах + бавното загряване ме дразни много и не е удобно. Газ по-скоро няма да слагам, като среден разход до към 8л/100км бензин ще ми е ОК, основно извънградско, няма да се ползва градско почти, само да си пазарувам с нея. Като екстри - клима, ел стъкла, 4х4, мрежа/решетка на багажника, другото е все тая. Да не е много голяма до 4,5-4,7 метра. Бюджет до 15-16к лв за покупка, но предпочитам реално до 10-12к и после да си обслужвам по-спокойно.
Основен избор ми е BMW 2005-2012 325Xi / 330Xi - от това което изчетох са ОК като двигатели, за x-drive-a ако се развали ще си го правя, не е проблем да си купя и нов кардан или каквото трябва.
Гледах и Subaru Forester 2.5XT, Outback 3.0, Tribeca 3.6, но като знам, че там си трябва специализиран сервиз а и като цяло надежността и здравината на автомобил втора употреба поне след четене по форумите им леко ме стресна, да не споменавам цените за ремонтите в тези сервизи + регулярния реглаж на клапани, който я помогне, я не...

За VW golf + Audi A4 2.0tfsi малко ме притеснява като агрегат, 3.2 също.
За Opel Insignia 2.8 или 2.0T 4x4 нищо не знам, но като цяло качеството на Опелите е под всякаква критика и не бих си го причинил отново.
Volvo XC60 май също си изсква специалисти, нещо като субаруто.
Ако имате някакво специфично инфо за здравината на тези автомобили и някакви други предложения ще се радвам да ги споделите.