Здравейте,
нова съм във форума, пускам тази тема с молба за съвет. Млад шофоьр съм,. жена, до момента карах едно Поло, но съм пред покупка на друга кола.
Бях се насочила към BMW първа серия, WV Polo , WV GOLF 5 и WV Tiguan. Гледам да се вместя до около 8000 лв. , така че се ориентирам към Голф 5. Няма кой да ходи с мен на огледи , попаднах в инетрнет на фирми предлагащи помощ при оглед за 150 лв. , може би ще опра до такава фирма.
Скоро гледах едно Голфче , та съм свела избора между две обяви. Моля за съвет, какво да гледам и техическите характеристики добре ли са?
Обява 1 Голф 5 2006г.
Дата на производство
Юни 2006
Двигател
Бензинов
Мощност
75 к.с.
Евростандарт
Евро 4
Кубатура [куб.см]
1400 см3
Скоростна кутия
Ръчна
Категория
Хечбек
Пробег [км]
93383 км
Тази гледах на място. Много запазена вътре и вън, но гумите са за смяна, акумулаторът също и има да се прави нещо на радиото. Няма резервна гума, както и парктроник, та ще трябва да слагам. Цена 5200лв.
Обява 2: VW Golf 1.4TSI-GT SPORT КСЕНОН-НАВИ-КОЖА
Дата на производство
Май 2008
Двигател
Бензинов
Мощност
122 к.с.
Евростандарт
Евро 4
Кубатура [куб.см]
1400 см3
Скоростна кутия
Ръчна
Категория
Хечбек
Пробег [км]
187000 км
Тази не съм ходила да я гледам. На снимките изглежда доста запазена. Двигателя позволява ли монтирането на газова уредба? цена 8900 лв.
Гледам колите да са в София, тъй като нямам възможност да ходя по други градове.
Ще съм благодарна на всеки съвет.
Съвет за покупка на автомобил
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: Съвет за покупка на автомобил
Колата от втората обява я пропускате, двигателят е проблемен още от създаването си. Газова уредба за този автомобил е безсмислена, защото е 1/3 от цената на автомобила.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Съвет за покупка на автомобил
ако търсиш за газ се насочи към 1.6 102 кс