Здравейте! Харесах един Passat В7 Alltrack 2013г. 4х4, 2.0, 140кс. 6 скорости - ръчни, 185к километра (не вярвам да са реални) внос от Германия.
Ще съм Ви изкючително благодарен за съвети и мнения за колата и двигателя. Също бих се радвал на съвети за какво конкретно да гледам и за какво да внимавам при огледа.
Благодаря предварително!
Passat B7 Alltrack Мнения
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat B7 Alltrack Мнения
Ами хайде първо да я видиш, да я види сервиза, пък после да казваш дали километрите са реални или не са.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Дай линк към обявата
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:Дай линк към обявата
Този ще е :) https://www.mobile.bg/obiava-11724617556868437-vw-passat-alltrac-4x4-6sk-koga-navi
Рядко изпълнение е B7 Alltrack с ръчна кутия. Конкретно тази в обявата е леко чукната от страната на водача, волана е поизносен и оборотомера показва по-високи обороти от обичайното - трябва да е на 780 на място при тая температура навън и загрял мотор. ИЛИ колата в момента на снимките е в регенерация..
Като цяло не изглежда зле, ако търсех такава - бих я проверил на оглед и в сервиз
Като цяло не изглежда зле, ако търсех такава - бих я проверил на оглед и в сервиз
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Няма публикуван VIN. Ако може питай и го дай тук да видим поне годината дали отговаря.
Отделно - аз лично не бих дал повече от 10000 лв за кола без сервизна история.
Отделно - аз лично не бих дал повече от 10000 лв за кола без сервизна история.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
VW Passat AllTRAC/4x4/6sk/Koga/Navi
"Харесвам" такива кратки описания....
"Харесвам" такива кратки описания....
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
А има ли лед фарове с биксенон?
Stivi написа:Vlad777 написа:Дай линк към обявата
Този ще е :) https://www.mobile.bg/obiava-11724617556868437-vw-passat-alltrac-4x4-6sk-koga-navi
Да, това е обявата.
IronMaiden написа:Ами хайде първо да я видиш, да я види сервиза, пък после да казваш дали километрите са реални или не са.
Казах, че не вярвам да са реални, а не че със сигурност не са!
railfan написа:Рядко изпълнение е B7 Alltrack с ръчна кутия. Конкретно тази в обявата е леко чукната от страната на водача, волана е поизносен и оборотомера показва по-високи обороти от обичайното - трябва да е на 780 на място при тая температура навън и загрял мотор. ИЛИ колата в момента на снимките е в регенерация..
Да ще отида да я видя със сигурност. А по какво си личи че е чукната? Аз нищо не успявам да забележа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е правилно да се гледа така обява ама "6sk/koga/alltrac ме губят при отваряне на обявата
Ходих да гледам колата. Отвътре ми допадна много, но имаше не малко забележки. Като цяло не е нещо, което да не може да се прежали, но очаквах за толкова пари да има малко по-малко забележки.
Понеже не успявам да кача снимка не мога да покажа оборотите като работи на място, но са малко по ниски отколкото на снимката в обявата - съвсем малко над 800.
Това е VIN номера:
WVWZZZ3CZDE099629
Понеже не успявам да кача снимка не мога да покажа оборотите като работи на място, но са малко по ниски отколкото на снимката в обявата - съвсем малко над 800.
Това е VIN номера:
WVWZZZ3CZDE099629
- Kn0cK3r
- Автомобил: Passat B8 TSI 280кс R-Line
- Двигател: CJXA
Почти сигурно е, че киломтерите не са реални. На джамбазите любимият им пробег е в диапазона 179 000 - 189 000.
Аз лично бих отишъл да гледам тази https://www.mobile.bg/obiava-11724502075817482-vw-passat-hlghline.
Малко повече пари, но е с по-мощният двигател (карал съм такъв в А4 - чудесен е) и отделно е обслужена и със сменен съединител на автомата.
Аз лично бих отишъл да гледам тази https://www.mobile.bg/obiava-11724502075817482-vw-passat-hlghline.
Малко повече пари, но е с по-мощният двигател (карал съм такъв в А4 - чудесен е) и отделно е обслужена и със сменен съединител на автомата.
- Vlad777
- King of the Road
- Контакти:
Vehicle Identification No.
WVWZZZ3CZDE099629
Model Passat Alltrack 4Motion/BlueMotion PA
Date of production 06.12.2012
Year 2013
Sales type 365C5U
Engine Code CFFB
Transmission Code MKH
Axle drive 6S
Equipment QQ
Roof color P0
Exterior color / Paint Code P0 / B8R
Колата изглежда е правена за Германия, защото книжката за експлоатация е на немски и е получена лично от първия собственик в завода (SZ9 Delivery "Autostadt Wolfsburg"), каквато опция има при поръчка на VW от магазина.
Има някакъв пакет:
"WBH Passat Technology - France", както и "2KW Labels in German, French and Dutch", но въпреки това мисля, че колата е от Германия.
Което пък от своя страна означава, че собственикът не 100, ами 1000% си е пазил цялата сервизна история. Особено за немец, който отива да си прибере колата от завода сам няма как да е иначе.
Така че ако колата няма попълнена книжка със сервизна история в жабката, това означава, че километражът е връщан с абсолютна сигурност. Също така колата може да се закара в оторизиран сервиз и историята да се провери, защото немските коли обикновено имат история.
WVWZZZ3CZDE099629
Year 2013
Sales type 365C5U
Engine Code CFFB
Transmission Code MKH
Axle drive 6S
Equipment QQ
Roof color P0
Колата изглежда е правена за Германия, защото книжката за експлоатация е на немски и е получена лично от първия собственик в завода (SZ9 Delivery "Autostadt Wolfsburg"), каквато опция има при поръчка на VW от магазина.
Има някакъв пакет:
"WBH Passat Technology - France", както и "2KW Labels in German, French and Dutch", но въпреки това мисля, че колата е от Германия.
Което пък от своя страна означава, че собственикът не 100, ами 1000% си е пазил цялата сервизна история. Особено за немец, който отива да си прибере колата от завода сам няма как да е иначе.
Така че ако колата няма попълнена книжка със сервизна история в жабката, това означава, че километражът е връщан с абсолютна сигурност. Също така колата може да се закара в оторизиран сервиз и историята да се провери, защото немските коли обикновено имат история.
Vlad777 написа:Vehicle Identification No.
WVWZZZ3CZDE099629
Year 2013
Sales type 365C5U
Engine Code CFFB
Transmission Code MKH
Axle drive 6S
Equipment QQ
Roof color P0
Има някакъв пакет:
Много ти благодаря за информацията. Реших и аз да си платя и да я проверя. Не знам колко е надеждно приложението и колко е вярна информацията, която ми даде за колата, но все пак споделям снимки от това, което ми излезе. Ще се радвам на отзиви! Благодаря!
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Само 60 к са върнали.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”