Тъй като си търся нов автомобил, а аз съм си заклет ВАГаджия, съм си харесал едно Голфче комби.
Търкалям едно 330d E46, от 10 години почти, което започна да ми създава доста финансови проблеми, та съм решил да го оправя, каквото има за оправяне и да се разделям с него. Та съм в търсене на нещо по - ново като година и евентуално, по - безпроблемно, защото си имам вече 2 Полота и една А4-ка Б5, по които си човъркам, от време на време.
А4-ката си ми е топ от към поддръжка и разход на гориво, та за това търся отново TDi, ама тоя път и автоматик.
Та, харесал съм този,
https://mobile.bg/11672240942797640
2013-та, 2-ка дизел 140 коня CR, DSG6, внос от Канада, уж на 161 000км. Като смятам да взема ВИН номера, ако ми го дадат, да я проверя в CARFAX.
За мотора питане нямам, там ми е ясно, че е сполучлив мотор. Ясно ми е какво да гледам по него.
Но, тъй като съм голям мераклия за DSG, винаги съм искал да пробвам такава кутия, но съм нямал такава възможност.
Какво трябва да гледам при нея, при положение, че колата номера няма и едва ли ще мога да я покарам за по - дълго.
До колкото знам е DQ250, мокри съединители, сравнително надеждна кутия, докато не се строши нещо.

Ритания, придръпвания, течове, ако въобще мога да видя такива, какво друго да гледам ? Имам и ВАГ-Ком, мога да я закача, ако отида да я видя. Или освен да купувам и каквото сабя покаже, на снимки изглежда уж доста запазена, в действителност не знам дали ще е баш така.
И ако някой е ходил да я види тази, което ме съмнява, но все пак, може да сподели впечатления.