https://www.cars.bg/offer/67238d10184b5f6bdd079222
Колеги, по тази обява, някой има ли впечатления, за колата, за автокъщата? Застояла се е колата, за 2 месеца не се е продала, каква може да е причината, освен цената?
За тия пари имате ли по-добро предложение, отново в нашия отбор?
T-roc 2.0 tdi конкретна обява
Re: T-roc 2.0 tdi конкретна обява
На пръв поглед за тези пари, не се е продала - защото е ръчка основно, както и изглежда да Style или Business оборудване, но не твърдя за достоверност. На шофьорската седалка е тръгнал борда да се мачка, което не е много обичайно. Видимо изглежда запазена. По западна европа 2020-2021 на 80 до 100к километри се движи горе долу в тези пари, тъй че, не е много евтина. Ако има пълна сервизна история и ти харесва - можеш да я гледаш. Автокъщата и да има лоши отзиви си гледаш конкретната кола и просто ги следиш да не правят мизерии с договора.
За такива пари, надали ще се възпротивят да я занесете в сервиз при сериозен интерес и капаро.
За такива пари, надали ще се възпротивят да я занесете в сервиз при сериозен интерес и капаро.
- Lupender
- Автомобил: Audi A4 B9
- Двигател: EA 288
Относно застояването - 2 месеца не е кой знае какво застояване. Аз взех кола, която отлежава година и седем месеца (Ауди А4). Не е харесвана по същите причини - ръчка, само на предно и с текстилен салон. Джамбазина даже се оплака, че щом разберат, че е ръчка и губят интерес (това за случайните посетители на автокъщата). За целия период е имал само няколко обаждания по обява в мобиле. Младежите искат екстри, автомати и глезотии, но това е един голям +, понеже дава коз за пазарлък. Аз се възползвах от това обстоятелство и натиснах цената с 2 К+. Иди, виж, покарай я и ако километрите са наистина 90 К си заслужава, особено ако натиснеш цената.
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
колата е много добре измита и напудрена.
имам сериозни съмнения за километрите заради счупената седалка, изтрития педал на спирачката и явно новият маншон на скоростния лост.
по външните снимки не си личи да е младена сериозно, ама и снимките са смотани
имам сериозни съмнения за километрите заради счупената седалка, изтрития педал на спирачката и явно новият маншон на скоростния лост.
по външните снимки не си личи да е младена сериозно, ама и снимките са смотани
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
Други vw под 5 години са в гаранция, не е ли редно и тази да е в гаранция все още? Или това е само за купувани в България.
Не е задължително да е в гаранция. Но това лесно се проверява с VIN номера в Порше преди покупка.
Има случаи, когато дилъра отказва и гаранцията отпада преди да си е стигнала годините и километрите по ред различни причини (например собственика е купил колата, но почва да я обслужва в друг сервиз и дилъра отказва гаранцията, нищо че не си е стигнала години и/или километрите).
Има случаи, когато дилъра отказва и гаранцията отпада преди да си е стигнала годините и километрите по ред различни причини (например собственика е купил колата, но почва да я обслужва в друг сервиз и дилъра отказва гаранцията, нищо че не си е стигнала години и/или километрите).
- alpinab
- Автомобил:
- Двигател:
На мен тази кола ми се вижда наред. Педала на спирачката може да е износен от неравномерно/накриво позициониран десен крак. Самия аз износвам така педала. Гаранция няма да има тази кола. Стандартната е 2 години а те са изтекли. Съмнявам се в тази автокъща да не е нов внос. Това, че не е купена 2 месеца не е показател. Сума коли в ДасВелт седят с месеци пък там нали всичко е проверено с гаранция….
Специално тази къща на Горубляне я знам да не кажа голяма дума едно 20 години. Собственика(не ми е никакъв) е пич и внася коли привидно прави без да са пудрени за продажба, що годе прилични години и на километри. Няколко пъти съм си лафил с него - не е класическия профил измамник типичен за нарицателното “Горубляне”. Аз бих си направил труда да я погледна ако търся такава кола.
Специално тази къща на Горубляне я знам да не кажа голяма дума едно 20 години. Собственика(не ми е никакъв) е пич и внася коли привидно прави без да са пудрени за продажба, що годе прилични години и на километри. Няколко пъти съм си лафил с него - не е класическия профил измамник типичен за нарицателното “Горубляне”. Аз бих си направил труда да я погледна ако търся такава кола.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Какъвто и десен крак да имаш, на 90К км не трябва да има износване на педалите. Мога да ти снимам педали на 180К, по-малко са износени от тези. Тази кола е най-малко на 250К. Не пише нищо за сервизна история, а цената не е малка. Бих поискал от продавача такава, ако каже че няма, директно я подминавам.
За износването почти не играят километрите а моточасовете. ако е бил ползван със средна скорост 16-18км в задръствания в голям град това са над 5000 мото-часа, а ако е било магистрална кола със средна скорост от 100км/ч са 900 или иначе казано над 5.5 пъти повече време прекарано, още повече, че на магистрала почти не се ползва спирачка за разлика от градското.
Някакви кардинални заключения, че колата е на 250 хиляди са глупост, защото и е поизтрит педала са нелепи.
Ако е внос автомобила със сигурност няма гаранция, защото първите 2години е международната, а след това остатъка важи само в държавата в която е първоначално регистрирана колата.
Няма нужда да се гадае, винаги може да се провери история в дилър или онлайн приложенията. Ако до примерно 2024година има история и тогава колата е била за последно да речем на 70 хил км, за една година е почти невъзможно някой да я е купил и направил 180 хиляди.
Някакви кардинални заключения, че колата е на 250 хиляди са глупост, защото и е поизтрит педала са нелепи.
Ако е внос автомобила със сигурност няма гаранция, защото първите 2години е международната, а след това остатъка важи само в държавата в която е първоначално регистрирана колата.
Няма нужда да се гадае, винаги може да се провери история в дилър или онлайн приложенията. Ако до примерно 2024година има история и тогава колата е била за последно да речем на 70 хил км, за една година е почти невъзможно някой да я е купил и направил 180 хиляди.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
На мен колата ми изглежда нормално. На жена ми T-Roc е 2018 г. и е на под 60000 км. и мисля изглежда по подобен начин, но ще се загледам следващия път като й свърши горивото или има нужда от автомивка и ми я даде да я карам 
Специално педалите няма как да ги видя, защото съм им сложил капаци от R-Line, но скоростен лост, седалка и волан ще снимам.
Бордът на седалката винаги при SUV автомобилите се амортизира по-бързо, защото по-ниските хора като се качват, винаги сядат на борда.

Специално педалите няма как да ги видя, защото съм им сложил капаци от R-Line, но скоростен лост, седалка и волан ще снимам.
Бордът на седалката винаги при SUV автомобилите се амортизира по-бързо, защото по-ниските хора като се качват, винаги сядат на борда.
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
То пък дизел, ако е каран само градско, мерси казвам аз на такава кола
Точно за да не гадаем за реалните км, и след това евентуалния купувач да се чувства измамен, е редно за кола, за която искаш една торба пари, да можеш да и докажеш километрите. Ама не аз като купувач да си губя времето да ходя да търся връзки по представителства, или да плащам по измислени сайтове, в които не е ясно какво точно ще излезе, а продавача трябва да се чувства задължен да може да го докаже това. Ако си сигурен в качеството на това, което продаваш, докажи го, електронни сервизни книжки вече имат всички по-нови коли, не е сложно. По-скоро не искат да се вижда. За съжаление тук в Бг още сме много далеч от това, най-вече така наречените "автокъщи", по-скоро "автоморги".

Точно за да не гадаем за реалните км, и след това евентуалния купувач да се чувства измамен, е редно за кола, за която искаш една торба пари, да можеш да и докажеш километрите. Ама не аз като купувач да си губя времето да ходя да търся връзки по представителства, или да плащам по измислени сайтове, в които не е ясно какво точно ще излезе, а продавача трябва да се чувства задължен да може да го докаже това. Ако си сигурен в качеството на това, което продаваш, докажи го, електронни сервизни книжки вече имат всички по-нови коли, не е сложно. По-скоро не искат да се вижда. За съжаление тук в Бг още сме много далеч от това, най-вече така наречените "автокъщи", по-скоро "автоморги".
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
предполагам че е внос от Италия на първо време може да поискаш италиянскя рег номер да провериш по тяхната система какво ще излезе
https://www.ilportaledellautomobilista. ... vgEYz3CZ9Y
ако резултата е близо до тези на таблото може да продължиш с проверки огледи итн
https://www.ilportaledellautomobilista. ... vgEYz3CZ9Y
ако резултата е близо до тези на таблото може да продължиш с проверки огледи итн
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:На мен колата ми изглежда нормално. На жена ми T-Roc е 2018 г. и е на под 60000 км. и мисля изглежда по подобен начин, но ще се загледам следващия път като й свърши горивото или има нужда от автомивка и ми я даде да я карам
бордът на седалката изгледжа наред, счупен е бордът на облегалката, което е странно.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Това са актуалните материали от суб компактния клас и са 90 000 км., не 9 000 км. ;)
Напълно нормален wear and tear за пробега.
Но дизел + ръчка е възможно най-непопулярната комбинация в този клас. Ще трябва доста хубав коментар на цената, за да почне да си струва.
Напълно нормален wear and tear за пробега.
Но дизел + ръчка е възможно най-непопулярната комбинация в този клас. Ще трябва доста хубав коментар на цената, за да почне да си струва.
Здравейте,някой би ли дал мнение за T-Roc 2.0tdi(116к.с.)6мт.Колебая се между 1.5TSI и 2.0tdi.Определено предпочитам м.ск.кутия.Става дума за поръчка на нов автомобил.Благодаря.