Здравейте, аз съм момче на 18 години и си търся нещо за първа кола, което да е евтино, надеждно, здраво, с евтини части и що - годе добър външен вид.
https://www.cars.bg/offer/678688e9c7b2c01ccc0b30b2
Това е колата, кажете ми според вас дали колата си струва и мислите ли, че е пребоядисвана, кърпена или китосвана.
VW Golf 3 - 1.8 ( 90 hp ), струва ли си колата?
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Re: VW Golf 3 - 1.8 ( 90 hp ), струва ли си колата?
Това е кола на близо 30 години. От тези снимки разбираме кой е модела, но за да се направи оценка трябва да се види на място или да има 50 нормални снимки в детайл.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Евтини части, да.
Цената е силно завишена. Това не е някакъв рядък модел.
И климатик няма, по-скоро търси Голф 4. Бензинов, 1.6/2.0.
Цената е силно завишена. Това не е някакъв рядък модел.
И климатик няма, по-скоро търси Голф 4. Бензинов, 1.6/2.0.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ако това е вярно "гнило и ръжда НЯМА!!!" цената не е много висока, предвид другите неща, които пише в обявата. Но задължително трябва оглед на място с човек, който има представа какво да гледа в Golf 3, който за мен е най-податливият към ръжда Golf от всички генерации на модела. Двигателят 1.8 mono 90 к.с. е класика и като цяло е супер безпроблемен и неубиваем. Ако не харчи масло, както е написано в обявата, значи ще кара още доста.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Чак неубиваем не е. Братчед ми бракува Вентото с 1.8 ААМ, точно заради двигателя. А колата я имаше от около 20г...
Според мен са много пари за кола с манивели на предните прозорци и без климатик. Лично мнение.
Според мен са много пари за кола с манивели на предните прозорци и без климатик. Лично мнение.
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Според мен не си заслужава толкова стар модел, бих погледнал тази https://www.mobile.bg/obiava-1173435442 ... -passat-b5
Мой познат си взе такава https://www.mobile.bg/obiava-1173642682 ... gaz-benzin, преди около година само дребни неща е подменял, същия мотор ,кара я на газ,може би около 50 к км е навъртял ползва я за работна ,засега е много доволен
Мой познат си взе такава https://www.mobile.bg/obiava-1173642682 ... gaz-benzin, преди около година само дребни неща е подменял, същия мотор ,кара я на газ,може би около 50 к км е навъртял ползва я за работна ,засега е много доволен
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Волвото е добре на снимки.Само да не е с мотора на Митсубиши 1.8 GDI.
- walentin
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, това е колата за тебе. Трябва и да се научиш да караш. Имах я почти същата, в продължение на 15 години, нито веднъж не ме предаде, само че се казваше Пасат 1.8, 1996г. Още съжалявам за "Него". Разделихме се на 380000, без да е баран мотора, а си беше пушка. Смених амбриаж на 370000. Това е КОЛА, а не като сегашните. Нямало климатик и били манивели на вратите ръчките на прозорците, това са глупости за едно момче на 18. Ако можеш, смъкни малко цената, но това колата за теб. И бъди внимателен, тепърва ще се учиш да караш и има какво да научиш за колите и това е колата за тебе. Вземи я, защото за тоя бюджет, каквото и друго да вземеш, ще имаш ядове по-големи. Да си жив и здрав и бъди внимателен - на пътя и с колата!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Волвото е в пъти по кола от голф 3, вярно, че е на почти 25 години и сигурно ще има проблеми, но и тройката ще е с много проблеми на 30 години. Волвото поне има въздушни възглавници ако работят и не са изолирани.
Вярно, на 18 години човек не се интересува от климатик, ел стъкла и безопасност, но е хубаво да се имат предвид тия неща. Мен също не ме интересуваха като млад, обаче в една мръсна жега 35-6 градуса на жълтите павета, задръстване заради кортеж някакъв от президентството, пасата нямаше климатик, момичето което возех почти припадна, свърши ни водата и не можем да мръднем на никъде. След още 3 дни дъщеря ми също припадна от жега на задната седалка на тунел Железница заради ремонт на лампите в тунела и след 2 седмици вече бях намерил и монтирал климатик и ел стъкла в пасата.
Важни са тези неща, колкото и да си мислим, че не са
Вярно, на 18 години човек не се интересува от климатик, ел стъкла и безопасност, но е хубаво да се имат предвид тия неща. Мен също не ме интересуваха като млад, обаче в една мръсна жега 35-6 градуса на жълтите павета, задръстване заради кортеж някакъв от президентството, пасата нямаше климатик, момичето което возех почти припадна, свърши ни водата и не можем да мръднем на никъде. След още 3 дни дъщеря ми също припадна от жега на задната седалка на тунел Железница заради ремонт на лампите в тунела и след 2 седмици вече бях намерил и монтирал климатик и ел стъкла в пасата.
Важни са тези неща, колкото и да си мислим, че не са
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
На Голфа предните калници или са сменени или са кърпени и китосани долу към праговете. Праговете съща са тантела и вероятно са кърпени. Заден капак където излиза остта на чистачката също е потенциална за ръжда
Rado. написа:Здравейте, аз съм момче на 18 години и си търся нещо за първа кола, което да е евтино, надеждно, здраво, с евтини части и що - годе добър външен вид.
https://www.cars.bg/offer/678688e9c7b2c01ccc0b30b2
Това е колата, кажете ми според вас дали колата си струва и мислите ли, че е пребоядисвана, кърпена или китосвана.
Зависи , какво очакваш и колко дълго смяташ да я караш . Вариант да не е ръждясала ( особено от крайморски град ) , практически няма . Трябва внимателно да се огледа на място . Ако е поддържана сравнително добре и няма много ръжда , възможно е да има още две - три години живот в нея , преди да се стоварят проблемите от раз .
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”