Здравейте колеги харесах си единт пасат 1.9тди ходихме вчера да го гледаме всичко беше ок добра работа на двигател запазена ходова част добре подържан итн но ме притеснява едно че е на 280хил км
Бих искал да знам вашето мнение
Покупка на Passat 5.5 1.9 TDI 131 кс на 280000 км
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Покупка на Passat 5.5 1.9 TDI 131 кс на 280000 км
Е ако е на толкова си е шестица от тотото
ама ако са го превъртели от двойно повече километри лошо
ама ако са го превъртели от двойно повече километри лошо
Ако е на истински 280 хиляди (което е почти невъзможно) не трябва да се притесняваш,а да пускаш тото, защото такава кола на тези километри няма. Всичко е над 400+ хиляди с връщани километражи и т.н.
Ако няма ръжди и механично е окей - е добър 20 годишен автомобил.
Като всеки 20 годишен автомобил ще има перманентно нещо неработещо/счупено, но не е болка за умиране. Спирачки, мотор, кутия, климатик да е наред - другото се оправя лека-полека.
Просто като се вземе автомобила, трябва да си наясно, че ще си иска поддръжка. Не е само да му сипваш нафта и масло от кауфланд и ще живее безброй километри.
Всички сервизи са запознати с тази кола, няма нещо свръх уникално, просто трябва да се държи в прилично здраве.
Ако няма ръжди и механично е окей - е добър 20 годишен автомобил.
Като всеки 20 годишен автомобил ще има перманентно нещо неработещо/счупено, но не е болка за умиране. Спирачки, мотор, кутия, климатик да е наред - другото се оправя лека-полека.
Просто като се вземе автомобила, трябва да си наясно, че ще си иска поддръжка. Не е само да му сипваш нафта и масло от кауфланд и ще живее безброй километри.
Всички сервизи са запознати с тази кола, няма нещо свръх уникално, просто трябва да се държи в прилично здраве.
-
- Автомобил: Passat 9 Elegance
- Двигател:
Аз имам такъв на 620 х км. Като го купих 2014г беше на 9г и приблизително 300 х км- 130 на таблото .Наистина трябва да си късметлия за автомобил на тези км. Преди 6 м си взех нов Б 9 но този не го продавам. Оставих го на синът ми да го кара ,и като кола за мръсни работи. Мисълта ми е че дори и на двойни км, ако е поддържан правилно, има хляб във него.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Па той тамън разработен.

Alex8887 написа:Здравейте колеги харесах си единт пасат 1.9тди ходихме вчера да го гледаме всичко беше ок добра работа на двигател запазена ходова част добре подържан итн но ме притеснява едно че е на 280хил км
Бих искал да знам вашето мнение
Предполагам е собственичка е била някоя германска баба , ходеща с него да си взема пенсията от банкомата .
Днеска го купих от собственика вече и като цяло мога да кажа че за тези години си е доста добре колата 

- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Няма дерт,железни машини са.
Взимай,поддържай и се вози.
Вече всичко им е много поносимо като цени на части,има огромен избор и е много масов автомобил по моргите.
Двигателя е с много ресурс,мисля че можеш да го удвоиш километрите на това което показва без драми.
В перспектива смяна на съединител,разпределителен вал,турбина.
Късметлия ще си ако са ги сменили преди теб,което е много вероятно.
Вече всичко им е много поносимо като цени на части,има огромен избор и е много масов автомобил по моргите.
Двигателя е с много ресурс,мисля че можеш да го удвоиш километрите на това което показва без драми.
Danny boy написа:Няма дерт,железни машини са.
---------
Съединителя е сменен благодаря за информацията на всички

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”