Зарядно за кола ?
- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Зарядно за кола ?
Здравейте колеги. Зарядното ми за телефона оригиналното out put e 5v 550 mA . Става въпрос за alcatel pop c5. Та въпроса ми е дали това устройство ще върши работа без да вреди http://prodavalnik.com/universalno-usb-zaryadno-za-avtomobil-i40591193 гледам на снимките ,че пуска 700 mA... А в същото време намерих едно по - скъпо http://www.marovski.com/alcatel-car-charger-one-touch-cc40-zarqdno-za-kola-za-alcatel-smartfoni-bql и го гледам то пуска 2000 mA... та има ли някакво значение ? Главно ще го пускам да се зарежда като ще ползвам навигацията пък телефона ми почти винаги е зареден на 100 % целта е да не пада батерията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Зарядно за кола ?
Когато съм в колата с пусната навигация и ползвам 500мА зарядно, то стига колкото да не се разрежда телефона, но определено не и за зареждане. Затова за колата си купувам 1А зарадни. Колко мА е зарядното, което върви с телефона нямам представа, зареждам с каквото ми попадне - у нас има 2-3 постоянно включени в контакта или закачам за компютъра. За около година не съм забелязал спад в издържливостта на батерията - държи между 2 и 4 дни според употребата.
- KadROo
Моето оригинално е на 550 mA ... За това се притеснявам да му пусна повече ток...
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
което и да вземеш няма да се случи нищо лошо,то телефона винаги си черти толкова колкото му е необходимо.
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
Шом е 700мА ще зарежда по бързо батерията , няма какво да му навреди
- KadROo
Благодаря за отговорите :)
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”