Здравейте колеги ,моля ви за голяма помощ.След дълго търсене на на майстор да извърши тази процедура ,но без резултат.Искам да си сменя сам всички кабели по колата Голф 3 ГТИ 97г. АБФ мотор , защото са в окаяно състояние.Имам няколко въпроса:
1.Възможно ли е това начинание/експеримент?
2.Скъпи ли са консумативите/частите?
и др. който в последствие ще задавам.
Ще съм благодарен на всеки писал/коментирал/съветвал.Аз ще поствам подробни снимки със въпроси/питания и съвети и нещата за смяна.
Извинявам се ако съм сгрешил раздела.
Цялостна подмяна на ел. инсталация на Golf 3 GTI 97г./АБФ
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
Re: Цялостна подмяна на ел. инсталация на Golf 3 GTI 97г./АБ
Възможно е да се подмени цялата, както казваха двама водещи Няма невъзможни неща!
Какво значи, че е в окаяно състояние?
Предполагам ще може да се оправи без да се сменя изцяло, освен ако не е изгоряла

Какво значи, че е в окаяно състояние?
Предполагам ще може да се оправи без да се сменя изцяло, освен ако не е изгоряла

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Какво значи окаяна?Някой е рязал и вързвал разни аларми и т.н. ли?
Ако е смяна само на инсталацията в коша е по-малко играчка.Но ще трябва да намериш цяла инсталация от същата кола и двигател.Вече ако искаш да сменяш и в купето,става голям филм.Мен ако питаш по-добре си възстанови орязаните кабели,омотай ги с качествен изолирбанд и ще стане като нова
Ако е смяна само на инсталацията в коша е по-малко играчка.Но ще трябва да намериш цяла инсталация от същата кола и двигател.Вече ако искаш да сменяш и в купето,става голям филм.Мен ако питаш по-добре си възстанови орязаните кабели,омотай ги с качествен изолирбанд и ще стане като нова

-
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2.0 ABF 97
Някой е рязал и вързвал разни аларми и т.н. ли? Точно така Бай Сандо ,но в много по големи мащаби.
Предния рязал слагал.наосвал има работи който никъде не са вързани , и не се знае кое за къде е.За бушоните и кабелите под волана все едно първокласник реди Лего.За това с ваша помощ стъпка по стъпка да се нареди всичко.
Предния рязал слагал.наосвал има работи който никъде не са вързани , и не се знае кое за къде е.За бушоните и кабелите под волана все едно първокласник реди Лего.За това с ваша помощ стъпка по стъпка да се нареди всичко.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”