Имам следния проблем от както съм си купил колата. В началото не светеше изобщо диода, след известно време започна да свети и сега пак не свети. Забелязах, че и плафона на предна дясна врата също от време на време не свети и реших да се захвана да оправя микроключетата и спойките на бравата. Оправих ги, замерих ги, всичко е точно. Обаче продължава да не свети. На компютъра ми дава следните грешки:
00929 - Locking Module for Central Locking; Front Passenger Side (F221)
27-00 - Implausible Signal
00930 - Locking Module for Central Locking; Rear Left (F222)
27-00 - Implausible Signal
Окей, задната врата не съм я пипал, нали, нея я оставяме настрана, но предната дясна ми се случват много странни неща. Микроключето работи на 100% и винаги като се натисне отчита, но интересното е, че плафона не свети винаги при отворена врата или светва след няколко секунди/минута. Също така ако светне веднъж и отварям и затварям врата няма проблеми, всеки път светва, но ако оставя вратата затворена за половин ли една минута там докато се чуе едно щракване от шофьорската страна и загаснат светлините в купето и после като я отворя пак така, я светне веднага, я след секунди или минута/и. Някакви идеи от какво може да се получава това.
Искам също да отбележа, че грешките постоянно ги дава при всяко заключване (трия ги и пак се появяват) и че вратите НЕ ми дават проблем при заключване или отключване.