Проблем с ОБД вход Голф 4
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с ОБД вход Голф 4
Това са кабелите който те интересуват:
На 7-ми крак глегай в никакъв случай да не подаваш +
Където искаш на друго място подавай....
Това в кръга на майтапа,отиди на майстор че като гледам май много скоро ще направите някоя беля!
Иди в Търговище чувам че имало някакъв майстор който дерял кожи,няма начин да не е в час щом само той обучавал табла и ключове във вашият град!
Поне ше свърши работа,пък другото нали знаеш...на договорка е!
На 7-ми крак глегай в никакъв случай да не подаваш +

Където искаш на друго място подавай....

Това в кръга на майтапа,отиди на майстор че като гледам май много скоро ще направите някоя беля!
Иди в Търговище чувам че имало някакъв майстор който дерял кожи,няма начин да не е в час щом само той обучавал табла и ключове във вашият град!
Поне ше свърши работа,пък другото нали знаеш...на договорка е!
Софтуерно всичко може да се направи това е лесна работа не знам дали ще може да оправи буксата без да си остави ръцете за това питам по-опитните тук.
Благодаря ти Vag_activator днес реших да пробвам като пусна +12v на 16-ти пин вкарах обд кабела влезнах в програмата и какво да видя взе че разпозна колата 
п.п. Благодаря и на всички останали за съдействието

п.п. Благодаря и на всички останали за съдействието
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: 1.6 AKl 2000
Здравейте, днес ми отсраниха същия проблем и реших да споделя какво е станало при мен, та ако може да съм от полза на някой колега. И аз нямах връзка с компютър. И понеже всичките ни коли са на по 150000км... Един познат ми каза че в буксата на таблото ми била прекъсната к линията(каза че най вероятно при връщане на километража) направи едно мостче майстора, и след това от буксата на СДто изряза едно кабелче и го изолира и вече нямам проблем с разчитането на автомобила
- street_racer
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги ползвам темата за да не отварям друга, имам същия проблем на голф 4 тди АРЛ. Кабелът ми работи тествах го на друга кола, на моята неиска.
Ходих и на бош диагностика и там неуспя нито на АБС нито на Аербега да влезе. При тест на кабела ми казва K Line OK , CAN not ready или че несъм го вкарал в колата. На таблото ми светна лампата за подгряване и от както ми светни колата пали и гасне и така 3-4 опита и накрая запалва даже 1 път неиска да запали околу 20 мин та след като неиска да запали установих че немода да се свържа с компа. Кои жици да погледна и двата проблема дали имат някаква връзка?
Ходих и на бош диагностика и там неуспя нито на АБС нито на Аербега да влезе. При тест на кабела ми казва K Line OK , CAN not ready или че несъм го вкарал в колата. На таблото ми светна лампата за подгряване и от както ми светни колата пали и гасне и така 3-4 опита и накрая запалва даже 1 път неиска да запали околу 20 мин та след като неиска да запали установих че немода да се свържа с компа. Кои жици да погледна и двата проблема дали имат някаква връзка?
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”