Здравейте,колеги!
Някой може ли да ми каже как се програмира на ново дистанционното на тази аларма, тъй като отказа да действа и смятам, че е загубило настройките си. Четох в нета, но не намерих точно за моят модел, а другите са с повече бутони.
Опитах да дам колата на контакт, да сложа бушона на алармата, да натисна и задържа единственото бутонче, което има на платката на алармата, но нищо не става.
Някой ако има идеа как се програмира ще съм благодарен ако сподели!
Снимка на конкретната аларма: http://oi62.tinypic.com/21np92s.jpg
http://oi57.tinypic.com/1zxlww.jpg
Програмиране на дистанционно за аларма EagleMASTER
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Програмиране на дистанционно за аларма EagleMASTER
"Поставяш Acc на включено. Натискаш и задържаш тактовия бутон(S2). След това натискаш over-ride ключа.Сирената пипва 1 път. Пускаш S2, натискаш които и да е бутон на дистанционното. След 10 секунди алармата излиза от learning mode. За второ дизтанционно по същия начин. Успех."
Това обяснение намерих в нета за сходна аларма. Аз обаче нямам такъв over-ride ключ.
Това обяснение намерих в нета за сходна аларма. Аз обаче нямам такъв over-ride ключ.
over-ride ключа е вътре в кутията на алармата
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добър вечер искам да попитам нещо,имам проблем с дистанционното на алармата на голф 4 купих я само с едно може ли да си купя ново дистанционно и да го програмирам към алармата? Благодаря предварително
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Вероятно може,но трябва да посочиш марка и модел на алармата! Снимка на дистанционното ...
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”