Парктроник за голф 4
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Парктроник за голф 4
Колеги решил съм да си сложа парктроник(4 датчика) и съм се спрял на най-обикновен.В форума четох че оригиналния парктроник се слага на лайсните на задната броня но някой колега беше опровергал това нещо.Та въпроса ми е къде се намира парктроника (оригиналния) на голф 4?И ако реша да го сложа на лайстните отдолу под тях има ли отвори за възможното окабеляване?На какво разтояние се слагат датчиците един от друг?30-40 см или?Ако някой може да даде снимка ще е супер 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Парктроник за голф 4
снимка няма . В двата ъгъла така,че да легне равно по бронята на около 12-15 см от ъгъла според профила. След като имат 2 те крайни точки си рзапределяш разстоянието м/у средните 2. За отвори на Г4 не знам слагал съм на Пасат б5. Имай в предвид ,че датчиците дават фира при натсикане при паркиране напред докато опре, назад докато жа опре.Говоря от наблюдения и опит. Глдам дава назад после напред и бам в задната ми броня , докато сляза по стълбите .......
-
- Автомобил:
- Двигател:
- golfmaniak666
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHL
Благодаря колеги.Днес и аз си го монтирах.Избрах варианта който е на първата снимка.всичко работи супер.Аз взех варианта с дисплея но го скрих под таблото за да не се вижда а само да се чува. 

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Оригиналния парктроник е на ножа, но самият нож е различен.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”