Здравейте!
Искам да попитам дали през VAGCom мога да активирам функция, която да заключи вратите когато паркирам колата и забравя да я заключа с дистанционното?
Благодаря Ви!
Автоматично заключване на вратите PASSAT B6
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Re: Автоматично заключване на вратите PASSAT B6
Няма такава функция. Все пак колата няма как да знае дали не си забравил ключа вътре... Единственият ти вариант е да свикнеш да я заключваш.
Мерси!
И да не отварям нова тема дали има опция за автоматично прибиране и отваряне на страничните огледала или и там опцията е само ръчна с бутона за настройка?
И да не отварям нова тема дали има опция за автоматично прибиране и отваряне на страничните огледала или и там опцията е само ръчна с бутона за настройка?
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Може да се направи, ако я отключиш и не отвориш до еди колко секунди да се заключи сама, ако не се лъжа. За огледалата не съм сигурен!
А може ле повече информация как да я отключа?
Имам VAGCOM
Имам VAGCOM
- betaserk
- Контакти:
Търсих, но има като колата стигне определена скорост да се заключват вратите и отключват! За другото казах, че не съм сигурен, някой по запознат колега да каже!
Ето тази опция...
Ето тази опция...
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Това става ако колата е със заводска аларма и мисля, че е активирано по принцип.
- betaserk
- Контакти:
Моето не е, но ми се струва тъпа опция да ми щрака на 5 мин
Аз си активирах да ми бипка като заключвам само, така без да гледам колата мога да чуя, че се заключва!

Да. Варианта със заключване при движение ми работи. А как се активира звуковия сигнал на алармата при заключване?
- betaserk
- Контакти:
Пак като на клипа, само че избираш от падащото меню lock horn!
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Зависи дали колата има заводски сложен клаксон за аларма. А заключването ако не отвориш врата го активирах без да искам с дистанционното с последователно кликане на заключването(не знам колко пъти го цъкнах. Сега се чудя как да го деактивирам 

- betaserk
- Контакти:
На моята си ми е активирано, вярно понякога е дразнещо, но за безопасност е ок! Ако отключиш и се заприказваш с някой и тръгнеш на някъде поне ще се заключи пак!
Здравейте
Стара тема но имам подобен проблем.Като изляза от колата (Б6 2006 бензин),сама се заключва!Независимо че ключа е на таблото.Добре че имам 2ри ключ защото преди седмица така се самозаключи с ключа вътре.Та-през VAGcom може ли да се спре това авт. заключване...или с комбинация от бутони на таблото.Няма борд с екран за настройки.И още нещо като стана на въпрос за бутоните на таблото.Някой да знае някакви комбинациис тях.Веднъж сменях масло и майстра ми върна колата с други параметри на таблото-мили вместо км за скорост и изминато разстояние и още някакви нстроийки.Оправи ми ги ,но с "усмивка "отказа да ми каже как го е направил?Някакви идеи?
Стара тема но имам подобен проблем.Като изляза от колата (Б6 2006 бензин),сама се заключва!Независимо че ключа е на таблото.Добре че имам 2ри ключ защото преди седмица така се самозаключи с ключа вътре.Та-през VAGcom може ли да се спре това авт. заключване...или с комбинация от бутони на таблото.Няма борд с екран за настройки.И още нещо като стана на въпрос за бутоните на таблото.Някой да знае някакви комбинациис тях.Веднъж сменях масло и майстра ми върна колата с други параметри на таблото-мили вместо км за скорост и изминато разстояние и още някакви нстроийки.Оправи ми ги ,но с "усмивка "отказа да ми каже как го е направил?Някакви идеи?
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”