Дистанционно за централното Бора
-
- Автомобил: Bora
- Двигател: AZD 2002
Дистанционно за централното Бора
Здравеите приятели търсих но не намерих отговор за това питам , ако има такава тема моля да ме извините -колата е 2002 1,6 16 v AZD централно имам но не и дистанционно а ми се иска да сложа въпроса е как може да стане има ли значение модела на комфорт модула и да се сложи нещо направо към него или мога да взема нещо универсално основната идея е да видим какво предлагат братята китаици в нета и какво точно да търся .Защото от където и да го купя пак те ще да са го правили и маисторите ми предлагат 10 вида чаина меид за по 20-30 лева ако някои има опит нека сподели .
-
Re: Дистанционно за централното Бора
Явно темата си остана монолог
но това не е проблем решението е намерено може да помогне на някои и така нека споделя : http://www.aliexpress.com/item/High-Qua ... aba6b655cf

- Велимир.Герасимов
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега, би ли дал малко повече яснота как се случиха при теб нещата.
Например:
-какъв беше стария ключ, какви интервенций спрямо него се наложиха и т.н.
-какъв се оказа комфорт модула ти, сменял ли си го и т.н.
-поставянето на устройството - кой/как/къде/колко и т.н.
Каквото и да споделиш от опита си по повод извършената интервенция ще е от полза, не само на мен, но и на още много хора.
Благодаря предварително!
Например:
-какъв беше стария ключ, какви интервенций спрямо него се наложиха и т.н.
-какъв се оказа комфорт модула ти, сменял ли си го и т.н.
-поставянето на устройството - кой/как/къде/колко и т.н.
Каквото и да споделиш от опита си по повод извършената интервенция ще е от полза, не само на мен, но и на още много хора.
Благодаря предварително!
-
Как да станат приятел поръчах го доиде отидох на маистор оказа се че съм имал модул оригинален на WV но дистанционното липсва той навърза кабелите. Супер е това с оригиналния на вид ключ но много качествен струва си парите макар че с нарязването и монтажа гони сто лева - ХВАЩА СЕ сигнал от панела на шофорската врата по точно от кабелите за копчето за заключване и отключване захранва се от бушоните връзват се мигачите но не знам къде . Това е - по добре не копуваий от тези евтините особенно с згаваем ключ много са зле ония са по 25 --30 лева това е 50 но е супер. - Пожелавам ти късмет
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
За 100 лв можеше да сивземеш 1 БГ аларма с 2 дистанционни и с гаранция.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте,
Извинявам се че вдигам стара тема, но искам да разбера дали моята кола има възможност за дистанционно. Има ли начин да се разбере?
Когато я купих ми я дадоха с един ключ само. Без дистанционно. Колата е Bora 1999 1.6 AKL бензин, мисля че няма борд компютър.
Извинявам се че вдигам стара тема, но искам да разбера дали моята кола има възможност за дистанционно. Има ли начин да се разбере?
Когато я купих ми я дадоха с един ключ само. Без дистанционно. Колата е Bora 1999 1.6 AKL бензин, мисля че няма борд компютър.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”