badov написа:Здравейте колеги :) И аз имам нужда от малко помощ свързана с VCDS Lite 1.2. Преди 3-4 години си поръчах едни китайски кабел от ибей, но едва тези дни реших да вържа колата.... Голяма грешка... Оказа се, че диска който върви с кабела е празен. След като се свързах с продавача, от негова страна нямаше никакво съдействие, за това реших да попитам тук. Подкарах кабела с VCDS Lite 1.2, но все пак програмата остана заключена. Например за да си адаптирам дроселовата клапа ми иска регистрацияМоже ли някой колега да помогне с активирането на тази версия. Благодаря предварително
Приятна вечер
XuMuK написа:Здравейте,има ли някой от Варна който разбира на програмата за малко помощ :)
Трябва ли да има код за активация или какво точно трябваше за да работи всичко? Доколкото си спомням за стария кабел 409.1 от "склада" ми пратиха код.Мисля, че всичко има. Не съм много наясно, но никой не ми се е оплаквал до сега
betaserk написа:Колеги, искам да си купя кабел 12.12 и намерих тази обява... https://www.olx.bg/ad/vag-12-12-kabel-za-diagnostika-vag-vas-5054-oki-odis-ID4SKU4.html, попитах човека и той каза...Трябва ли да има код за активация или какво точно трябваше за да работи всичко? Доколкото си спомням за стария кабел 409.1 от "склада" ми пратиха код.Мисля, че всичко има. Не съм много наясно, но никой не ми се е оплаквал до сега
lubo007 написа:на ГОЛФ 5 тди някой може ли да каже от къде се регулират оборотите. Трябва да се логна с някакъв код ли?![]()
840 ми стоят на загрял двигател и играят.
Търсих из нета но неоткрих - едни казват 903 други под 900 оборота
apchih написа:lubo007 написа:на ГОЛФ 5 тди някой може ли да каже от къде се регулират оборотите. Трябва да се логна с някакъв код ли?![]()
840 ми стоят на загрял двигател и играят.
Търсих из нета но неоткрих - едни казват 903 други под 900 оборота
viewtopic.php?t=124187
lubo007 написа:това е пробвано! не сработва. изобщо не може да се логне 12233
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта