lion_heart002 написа:А дали е възможно с вагком да си върна километража на колата? Не мисля да я продавам,искам да си го зануля за да ми е по-лесно и за смяна на масла и тн,защото карам доста а малкия километраж ми се нулира на всеки 3000км или пък направя на 100 000,може ли да се направи? Много по-удобно ще ми е така отколкото да се занимавам със зануляване на сервизна инспекция примерно!
lion_heart002 написа:Смея да твърдя,че имам поглед над много коли,купувани и карани не само в бг!Напълно си прав,българина е прост и иска да го лъжат!Това е неоспорим факт!Купувал съм кола на 891 000 км-Ауди-ми не можеш да му ги дадеш на тоя двигател-въртиш ключа и си пали и си върви и на 5-а си взима най-стръмните баири и така!Една кола години и километри не я плашат-плаши я само калпава поддръжка!!! Купих си преди месец и на 120 000-Фолксваген! Едната от бг,другата-не!Ако вярвате,че някой си купува нова кола и не я кара,може ама една на 100!Аз едно време като беден български студент въртях по около 50 000км на година...Европейците смятай как карат!Виждал съм 3 годишна бора на 760 000 км! Ако само можехте да си разберете истинските километри на колите...Истината е,че в бг масово се връщат километражи,но не за друго,ами заради акъла на българина(и джамбазина си е виновен де)!Има си и доста карани коли навсякъде.Намират се и на малко км обаче...Докато гледате километри и година на производство,читава кола трудно ще си купите...
StS написа:Borri aз правя до 7-8х на година в рядки случай до 12к на година. И хората даже ме питат за кво ми била колата?![]()
Сменял съм масло на 7хил, щото е изтекла 1год от предишно обслужване..
gamble написа:Мен ми се струва, че нашите джамбази си иамт определени райони за набавяне на маскирани (така да кажа) автомобили. И аз да си кажа моя случай. Колата е Пасат Б6 2006 г. Взех я от познат, който я е карал в Бг 30 хил. км. Както е дошла от Германия освен консумативи нищо друго не е сменено. Или е здрава бройката или малко преди износа е имало ремонт/смяна. Та преди няколко дни се загледах в сервизната книжка. През 2008г. колата е била в сервиз и е била на 100 хил.км.Това за 2 год. И от там нататък няма данни. Така като гледам няма скъсано никъде по книжката. Защо и как чисто нова кола (на 2 год.) е била лишена от официални сервизи иди разбери. Сега е на 220 хил.км. Да чукна на дръвце... добре е. Джамбази има всякакви и на всякъде... за жалост
Всичко си ни е до късмет. Хайде да си караме колите със здраве и т'ва е
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта