djshomi написа:Хахха писъл съм по на пред просто на един човек му излиза скъпо да я обслужва в гаранционния 4 пъти по 800 кинта и си взима същите филтри цената е 3 пъти по ниска един път в годината ходи в гаранционния и си върти километража това за БГ говоря мисля че с тази криза и на запад това не им е обягнало кат хитрост.Продаде тоиотата на 180000 потвърдени от гаранционния а тя беше на 320000 вервайте си за малките км .Кола на малко км само смарт и подобни градски коли дето не стават за магистралата или струва маика си и баша си ще я откриете на последните страници като цена за модела.
I4o_naskov написа:http://www.ross-tech.com/vcds/tour/EDC-15-Mileage.html
Мисля че това е за разчитане на реалните километри,но май е за по новите модели от Ваг-групата,версията е VAG COM 11.11.3 VAG-COM HEX+CAN dual-K USB поправете ме ако бъркам
Ichiban написа:Колеги.кажете може ли по VIN да се разбере кой е номера на двигателя?Имам проблем с регистрацията на една кола и в кат казват че имат съмнения в несъответствие на номера на двигателя с този по документи.Затова искам да разбера дали колата е излязла от завода с този двигател или недай си боже е сменян.Мерси
cristooo написа:...
plamikcho написа:EDC16 mileage ми дава стойност, различна от тази на таблото, но близка до нея.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта