rudoni написа:това означава ,че не ти се върти коляновия вал ...
Всъщност датчика е на разпределителния вал, само за допълнение

rudoni написа:това означава ,че не ти се върти коляновия вал ...
kiril_bulgaria написа:Прочетох цялата тема. Моят въпрос беше зададен от двама колеги, но нито един отговор.
Въпрос:
Откъде мога да купя VAG COM, всичко необходимо за диагностика на автомобил SEAT LEON II 1P, 1.6cc, 8V (08/05-->). Стабилна програма, кабели и другото оборудване за лично ползване. Каква е приблизителната цена.
Всеки онлаин сайт, или адрес на магазин '' на място'' ще ми бъде в полза, особено, ако е в Бургаски или Варненски регион.
Благодаря Ви предварително.
kalcho написа:Разликата е само в цената 3$ http://cgi.ebay.com/ebaymotors/USB-Cable-KKL-409-1-VW-AUDI-OBD2-OBD-OBDII-VAG-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27b9608c45QQitemZ170613836869QQptZMotorsQ5fAutomotiveQ5fTools.Използвам същия с VCDS-Lite-1.1,купен от този продавач
fox_vt написа:А я да попитам каква е разликата между VAG COM и VCDS щото имам 409 и всдс лайт 1,1 и като гледам интерфейса май са еднакви.
tsvetanovvvv написа:fox_vt написа:А я да попитам каква е разликата между VAG COM и VCDS щото имам 409 и всдс лайт 1,1 и като гледам интерфейса май са еднакви.
До 409 версия се води Vag Com, версийте след това са VCDS като основната разлика е че Vag Com e за автомобили с K и L линии а VCDS може да се ползва и при автомобили с Can шина които са от 2004 година.
blaze написа:tsvetanovvvv написа:fox_vt написа:А я да попитам каква е разликата между VAG COM и VCDS щото имам 409 и всдс лайт 1,1 и като гледам интерфейса май са еднакви.
До 409 версия се води Vag Com, версийте след това са VCDS като основната разлика е че Vag Com e за автомобили с K и L линии а VCDS може да се ползва и при автомобили с Can шина които са от 2004 година.
Искаш да кажеш, че кабела с 409, ако го ползваш с VCDS ще чете и CAN контролерите?
vagcom написа:..VCDS Lite има предимства спрямо VAG-COM 409 - работи със сигурност под Win7, добавени са още кодове и др....
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта