Последно си купих от eBay KKL OBD адаптер с USB и ми излезе 25 лева всичко с доставката от Хонг Конг.Пристигна за 20 дни и то по новогодишните празници.Пристига с Сд със драйверите.Това нещо работи с ВАГ КОМ 409.1 и си прави драйвера виртуален RS232 порт.
Ще го пробвам като си преинсталирам лаптопа щото на Виста тази версия на ВАГ КОМ не върви.Иначе адаптера на тест с програмата комуникира даже го закачих на Голфа ама с Вистата забива програмата.
Форумна разработка на VAG COM адаптер
- Ronin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
yordankl написа:Последно си купих от eBay KKL OBD адаптер с USB и ми излезе 25 лева всичко с доставката от Хонг Конг.Пристигна за 20 дни и то по новогодишните празници.Пристига с Сд със драйверите.Това нещо работи с ВАГ КОМ 409.1 и си прави драйвера виртуален RS232 порт.
Ще го пробвам като си преинсталирам лаптопа щото на Виста тази версия на ВАГ КОМ не върви.Иначе адаптера на тест с програмата комуникира даже го закачих на Голфа ама с Вистата забива програмата.
Дай линк ...да видим тая работа с доставката и кажи как се държи...
- KombiTDI
- Автомобил: Polo 1_4 TDI 2003
- Двигател: AMF 2003
Много добре се държи кабела, някой път не захапва от първия път двигателя, ама после става без проблем.Човека който ги продава е свестен и ми обясни че малко трудно захпват, но това се получава само на моята кола.Пробвах на Шкода Октавия 2000г. работи, Голф3 96г. също без проблем.Така че мисля кабела за 40лв. е супер.
- lazar_g2
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: KR
1
http://obd2-bg.com/WEB/index.html Разгледай те това , диагностицира както мотора,така и абс , Airbags ,тези за по 40 лв не ми вдъхват доверие , мое мнение !
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”