VAG-COM
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: VAG-COM
VAG-COM има ли версия за Linux?
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Glove написа:Здравейте отново колеги, така след като подкарах VAG-COM -чето имам следния проблем. Иска ми регистрация за да вляза в режим Основни настройки, а моя вариант е от китайските, не е оригинален. Някакви идеи за регистрирането му.
Проблема ти е че се опитваш да подкараш 409 без да си го кракнал.Потърси крак в нета и го кракни и всичко ще е ОК.

- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Vladko написа:Glove написа:Здравейте отново колеги, така след като подкарах VAG-COM -чето имам следния проблем. Иска ми регистрация за да вляза в режим Основни настройки, а моя вариант е от китайските, не е оригинален. Някакви идеи за регистрирането му.
Проблема ти е че се опитваш да подкараш 409 без да си го кракнал.Потърси крак в нета и го кракни и всичко ще е ОК.
Е добре аз го кракванм и пак същото!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега. Версия 409 по-трудно ще я подкараш. Използвай старата 311 и няма да имаш проблеми.
Имай впредвид, че за да "излъжеш" програмата, трябва поне веднъж да си се свързал с автомобила.

- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
vw_golf_4_tdi написа:VAG-COM има ли версия за Linux?
Не вярвам да се проблем да го подкараш през Виното (Vine - емулатор)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,
искам да попитам има ли проблем ако съм с Windows 7
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
scarymovie написа:Здравейте,
Работи си, няма проблеми с него

- feikot
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN AVG
Някой може ли да ми каже нещо за това http://bgsale.eu/hex-usbcan-vag-com-7041.html хич хабер си найн,а е нужно човек да има нещо такова под ръка.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Най-интересното е че с тях нямам проблем а имам с предната врата. По принцип и на нея ми я показа тази грешка при първото търсене но като я ичистих повече не я показа и не знам какво може да е . Ако някой има представа какво значи и грешката на климатроника нека пише.
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Re: Как да подкарам ваг кома
е добре де никой ли от всички с ваг ком не е имал подобен проблем?Как се такива невероятни проблеми се на мен ще се случат
Днес като рових из старите теми и попаднах на мнение че usb входа трябва задължително да е номер 1 -то досега беше на 2 ама надеждата умира последна освободих 1 и го прехвърлих там.Имали няква даже и минимална вероятност да е от компа,чух и друго че usb то не било мн надеждно.

- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
fox_vt написа:е Днес като рових из старите теми и попаднах на мнение че usb входа трябва задължително да е номер 1 -то досега беше на 2 ама надеждата умира последна освободих 1 и го прехвърлих там.
А как се разбира кой вход е номер 1?
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Свържи се с доставчикът ти и той ще ти обясни...
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
dani_94 написа:Свържи се с доставчикът ти и той ще ти обясни...
дали-ти по чуваш петлите я ми кажи за тая грешка която е записана вътре Data records.... да не би нещо да има връзка.А кабела е от Склад66 дали имат услуга "говори с клиента и му реши проблема"

- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
fox_vt написа:dani_94 написа:Свържи се с доставчикът ти и той ще ти обясни...
дали-ти по чуваш петлите я ми кажи за тая грешка която е записана вътре Data records.... да не би нещо да има връзка.А кабела е от Склад66 дали имат услуга "говори с клиента и му реши проблема"
Ми опитай, може и да имат тази услуга след като са ти взели парите... Ако я нямат си бий главата сам и следващият път мисли кое от къде ще купуваш и каква услуга предлагат...
409.1 няма работещ крак. Тоест, крака си работи, но системата автоматично ти изтрива едни специални файлчета, които той създава, всеки път като сменяш контролерите. За целта се пишат .бат файлове, но от някой, който знае какво прави.
Не се занимавай с тази версия и слез на 311.2. За нея поне крака си работи. И вземи прочети темата за ВАГ-КОМ - 29 страници вече има писано.
Не се занимавай с тази версия и слез на 311.2. За нея поне крака си работи. И вземи прочети темата за ВАГ-КОМ - 29 страници вече има писано.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”