VAG-COM
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VAG-COM
здравейте направих лог файл на един пасат б5 1,9 тди
афн 110
има оплакване със ускорението ето файла моля ако някой може да го разчете и да ми каже за какво става въпрос
афн 110
има оплакване със ускорението ето файла моля ако някой може да го разчете и да ми каже за какво става въпрос
- shapkovbg
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте.мисля да си закупя HEX-USB+CAN за VCDS 1060.0 (VAG-COM),та въпроса ми е следния,искам да си обуча ключ за пасат 2001година б5,5 помпа-дюза.освен за диагностика да го ползвам и за обучение на ключа,какво ще ме посъветвате?
- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Случайно попадам на тази тема, а точно в момента имам проблем с airbag-а , при диагностика излиза следната грешка - "024C - пиропатрон въздушна възглавница шофьор високоомно" .
Според вас, къде е точно проблема?
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
doktora написа:Случайно попадам на тази тема, а точно в момента имам проблем с airbag-а , при диагностика излиза следната грешка - "024C - пиропатрон въздушна възглавница шофьор високоомно" .
Вероятно в лентовия кабел на волана,кофтито е че е доста скъп доколкото съм чувал.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за ОБД кабел?
Значи поради светнала airbag лампа си купих този кабел!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... %26otn%3D2
Излезна ми 20лв,инсталирах софта на лаптопа...там съм с "Уиндоъс 7 ултимейт" 32 битов се води мисля!
Така,свързах намери колата изчисти грешката на airbag-a,сканирах за други грешки...нямаше такива.Като го пуснах за 2-ри път един ден да видя на какви реални км. е колата лаптопа ми изписва Vagcom спря да работи... и така дотам!Преинсталирах уиндоус и пак нестава!(кабела не го дават за уиндоус 7,но при мен изчисти 1 грешка...намери компа на голфчето...)
сега неще!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... %26otn%3D2
Излезна ми 20лв,инсталирах софта на лаптопа...там съм с "Уиндоъс 7 ултимейт" 32 битов се води мисля!
Така,свързах намери колата изчисти грешката на airbag-a,сканирах за други грешки...нямаше такива.Като го пуснах за 2-ри път един ден да видя на какви реални км. е колата лаптопа ми изписва Vagcom спря да работи... и така дотам!Преинсталирах уиндоус и пак нестава!(кабела не го дават за уиндоус 7,но при мен изчисти 1 грешка...намери компа на голфчето...)

-
- Автомобил:
- Двигател:
Диагностика на фолксваген
Колеги купих си кабел за диагностика на бошови системи, който го определят като фолксвагени, но немога да намеря безплатна програма за тази марка. принципно аз съм го взел да диагностицирам италянски коли, но ми се иска и немски да мога да свързвам. някой може ли да ме насочи?
- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
deversant доколкото съм запознат това се случва когато си използвал кабела с по нова версия-сработва веднъж и после изгаря.Консултираи се с колегата vagcom имаго в платените обяви.
k1lcone сподели къв е тоя кабе-"име" не ги разбирам много но поне знаещите ще улесниш.
k1lcone сподели къв е тоя кабе-"име" не ги разбирам много но поне знаещите ще улесниш.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Колега van4ooo,малко ме плашиш но имам чувството че наистина може да има нещо такова 

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Това с кабела става също и ако лаптопа е свързан към интернет макар че тва май е само за нелицензните кабели.
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
fox_vt написа:Това с кабела става също и ако лаптопа е свързан към интернет макар че тва май е само за нелицензните кабели.
Ами моят май е такъв,и да свурзан е към нета през рутер!Дали това е пречината?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Така, имам си вече кабел за колата, дойде със софтуер VAG-COM 409.1; да, обаче софтуера се оказа "неизлекуван" та въпроса ми е има ли някой оправена версия и ако да ще съм благодарен да я прати на rumen_s@abv.bg ; доколкото четох алтернативата е VCDS-Lite, ама пак си трябва лекарство
потърси със търсачката ! накой някъде го е боднал и аз го ползвам регистриран напълно! ползвам го с обикновен к-л адаптор и работи перфектно!
- deversant
- Автомобил:
- Двигател:
Ще е добре ако го боднете и тук колеги.Инак има някакъв крак,който работи ама компа нетрябва да е закачен към интернет.На всяка диагностика трябва да се внимава!
I'll outline the steps I took that worked for me:
1. Download cracked VCDS Lite
2. Disable your internet connection
3. Install cracked VCDS Lite
4. Copy the loader into your VCDS Lite directory
5. Run the original VCDS.exe and run the test on your vehicle
6. Use the loader.exe to start VCDS Lite from now on
7. Ensure that your internet connection is disabled whenever you use VCDS Lite
Hopefully this helps!
Това е от мен!Има и инстал файл,ама той е същия като от сайта на ростек 1.0 е!Може от там да си го свалите,а има и тема в тунинг форума и ауди форума където са качени и двата файла!
2. Disable your internet connection
3. Install cracked VCDS Lite
4. Copy the loader into your VCDS Lite directory
5. Run the original VCDS.exe and run the test on your vehicle
6. Use the loader.exe to start VCDS Lite from now on
7. Ensure that your internet connection is disabled whenever you use VCDS Lite
Hopefully this helps!
Това е от мен!Има и инстал файл,ама той е същия като от сайта на ростек 1.0 е!Може от там да си го свалите,а има и тема в тунинг форума и ауди форума където са качени и двата файла!
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
deversant написа:Ще е добре ако го боднете и тук колеги.Инак има някакъв крак,който работи ама компа нетрябва да е закачен към интернет.На всяка диагностика трябва да се внимава!
Можеш ли да дадеш линк? Не можах да ги намеря.
Освен това казват да си свалиш кракнатата версия! Откъде мога да я дръпна ?
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”