И да с Windows 7 съм!

shotoman написа:Здравейте колеги,
Имам следния въпрос. Купих си от Склад 66 кабел с който да си чета полото и пасата. Софта е регистриран, абе всичко до тук е както трябва да бъде. Прочетох ръководството, въпреки че имам бегъл опит с програмата и вече знам достатъчно добре менютата. Сега обаче, не искам да бъркам на сляпо. В програмата има сякакви канали за адаптиране, обороти на двигателя и много други. Искам да прочета и да знам кой канал при мен какво ползва, какви са стойностите, които мога да задавам, какви са нормалните стойности и пр. Къде да намеря ръководство за моя двигател? На сайта? В сервиз? В интернет? Искам да си седна и да чета, пък после да опитвам
shotoman написа:KKL USB за VAG-COM/VCDS-Lite е кабела, а колите са: Пасат 1,9 TDi, AFN 110 к.с. и Поло 1,6i, АЕЕ 75 к.с.
petiaivanova12 написа:flash написа:От 2 седмици започна да притриса колата (Г3 ТДИ АФН+чип) много сериозно в ниските обороти (1300-1500) на 4та и 5та предавка и колата започна да прави по-малко налягане с около 0.2-0.3бара (според буст метърчето).За мене двата проблема не би трябвало да са свързани докато не закачих VagCom-a ми излезе следната грешка:
01268 - Quantity Adjuster (N146)
18-10 - Upper Limit - Intermittent
Също така направих и няколко лога на 8ми,10ти и 11ти канал, странното е че при газ до дупка очакваното налягане е само 1989mbar
Някой да има идея от какво може да е? Дебитомера смени.

rudoni написа:Много неща могат да ти вършат работа , а ти знаеш ли каква точно ,защото четенето на грешки не е диагностика и триенето на грешки не е ремонт!цитат на колега.Тая работа я остави на подготвени хора,а ако няма такива около теб задай си въпроса по друг начин-Къде е най добрия диагностик на ФВ?И ще ти го кажем1
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта