Направих пасата с външно ключе

Резултат няма. Алармата свети, ако отворя багажника понякога свири, понякога не.
На шофъорската врата не иска да се затвори и това е. Освен това ключе къде може да е другаде проблема. Благодаря предварително

crank1968 написа:Здравейте, колеги!
Резултат няма. Алармата свети, ако отворя багажника понякога свири, понякога не.
На шофъорската врата не иска да се затвори и това е. Освен това ключе къде може да е другаде проблема. Благодаря предварително
Milanov написа:crank1968 написа:Здравейте, колеги!
Здравей,
Аз съм този от снимката:)
Ти си направил само шофьорската врата, проблем може да има и от друга, както и задната ако си комби... за там също бях пуснал тема... слага се също бутон.
Може и да е мокрен комфорт модула... имам писано по темата.
Успех
. Същото упражнение и на пасажерската врата. Исках хубава профилактика да направя и да знам, че години няма да бутам нищо там. След като смазах всичко и се убедих, че е ок почнах да сглобявам. В един момент ми хрумва абе така и така профилактика правя - да взема и на бравите малко да им побая. Понеже те се свалят с малко по-специален инструмент (нямам такава звезда) викам си само ще ги напръскам със спрей за почистване и смазване. И май тук ми беше грешката. Напръсках и двете брави (и през дупката за ключа и там където захапват халката на купето) и сглобявам. И какво става като сглобявам - от шофьорската врата не работи централното, не светват и плафоните. От всичко което прочетох досега определено звучи на микроключе. 

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта