VAG-COM
- vtmn
- Автомобил: mk2 GTI
- Двигател: ABF
Re: VAG-COM
На win7 409.1 не тръгва при мен, но тръгна 10.6.5
А някой има ли възможност да даде някакво ръководство за работа с програмата? Благодаря!

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
владислав написа:k_garchev написа:Няма да се разсърдя и аз на един крак за 10.6!
Това го има в piratebay.org,
409.1 го има кракнат в темата, направо си го изтегли, за коли до 2003г не виждам с какво са по-добри новите версии от 311.2. За непрофесионална употреба, чистене на грешки и адаптация на някой устройства.
Нещо не го намирам!Може ли един линк!Много ще съм благодарен!
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Това ли е линка
http://thepiratebay.org/torrent/6153210 ... CDS_10.6.2
409.1 няма да тръгне на win 7 ако той е 64-битов, но колега го е направил да върви с виртуална ХП, пише го в тема чете я малко по-назад.
Аз сложих Win7 32 битов и вагком 311.2 върви което означава че и 409.1 ще върви.
http://thepiratebay.org/torrent/6153210 ... CDS_10.6.2
409.1 няма да тръгне на win 7 ако той е 64-битов, но колега го е направил да върви с виртуална ХП, пише го в тема чете я малко по-назад.
Аз сложих Win7 32 битов и вагком 311.2 върви което означава че и 409.1 ще върви.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колеги от скоро се инересувам от тази програма(ваг-ком)имам въпрос.след като влезнеш в живи данни показва работата на всички контролери(предполагам на всички датчици по колата,ако съм разбрал правилно).излизат примерно 3реда групи на екрана наи отляво пише номер на групата(000;001;019 и т.н.)педполагам това означава кои датчик гледам в момента и как работи.КАК ДА РАЗБЕРА КОИ НОМЕР ГРУПА-НА КОИ ДАТчИК ПОКАЗВА(например 001-е за дебитомер ит.н.).другото нещо е след като знам кои контролер наблюдавам(параметрите му)има ли как да разбера какви трябва да му бъдат нормалните стоиности за сравнение.БЛАГОДАРЯ.
- koceto1122
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте!
Имам проблем със кабел и VCDS 1.0 случая е следния:Закачам моята кола Голф 4 1.9 AHF 99г и всичко си работи смисъл влизам навсякъде където те допуска да влезеш програмата мога да си адаптирам гледам живи данни и т.н.
Колегата има също Голф 4 99 1.6 SR 101 коня не знам кода на мотора връзвам се с Engine и там ми излиза само достъп до грешките нищо друго не мога да правя просто не може да се натисни никъде другаде неми бутоните стоят по-бледи а иначе примерно в Air bag,ABS,Instruments и т.н. си влиза и може да се гледа всичко.
Къде може да е проблема предполагам е в неговия телевизор а не от кабела , но какво може да е дали е прекъснат кабел и ако да кои от всичките прави връзката с мотора/ECU-то?
Благодаря
Поздрави
Имам проблем със кабел и VCDS 1.0 случая е следния:Закачам моята кола Голф 4 1.9 AHF 99г и всичко си работи смисъл влизам навсякъде където те допуска да влезеш програмата мога да си адаптирам гледам живи данни и т.н.
Колегата има също Голф 4 99 1.6 SR 101 коня не знам кода на мотора връзвам се с Engine и там ми излиза само достъп до грешките нищо друго не мога да правя просто не може да се натисни никъде другаде неми бутоните стоят по-бледи а иначе примерно в Air bag,ABS,Instruments и т.н. си влиза и може да се гледа всичко.
Къде може да е проблема предполагам е в неговия телевизор а не от кабела , но какво може да е дали е прекъснат кабел и ако да кои от всичките прави връзката с мотора/ECU-то?
Благодаря
Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не се четът надписите на VAG-COM
Здравейте,
При използване на ваг-ком когато отида за показанията на датчиците (където има 3 реда с по няколко показания) при някой от показанията, където отдолу има референтни стойности не се чете целият надпис. Като цяло ако не се лъжа не се виждат първите няколко букви и последните няколко. На какво би могло да се дължи това?
При използване на ваг-ком когато отида за показанията на датчиците (където има 3 реда с по няколко показания) при някой от показанията, където отдолу има референтни стойности не се чете целият надпис. Като цяло ако не се лъжа не се виждат първите няколко букви и последните няколко. На какво би могло да се дължи това?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Не се четът надписите на VAG-COM
Здравейте колеги! Нов съм във форума. Искам да си закупя vag com кабел за golf 3 ABU мотор. На това което се спрях е:
http://sklad66.com/cms/VCDS-VAG-COM.html
http://sklad66.com/cms/VAG-COM.html
Въпроса е кой от тези 2 кабела ще ми върши работа. И ще работи ли на windows 7 ultimate 32б. Благодаря за всякакви мнения...
Въпроса е кой от тези 2 кабела ще ми върши работа. И ще работи ли на windows 7 ultimate 32б. Благодаря за всякакви мнения...
- achodemo
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF ASZ
Re: Не се четът надписите на VAG-COM
Komitata написа:Здравейте колеги! Нов съм във форума. Искам да си закупя vag com кабел за golf 3 ABU мотор. На това което се спрях е:
Купи си втория ,защото е по-евтин , а върши достатъчна работа ,ако не ти трябва за професионална употреба .
Аз имам такъв .
И да , работят и двата без проблем на Windows 7 !!!
Нов въпрос как да му задам че е с комфортни стъкла?
Address 09 -------------------------------------------------------
Controller: 6Q1 937 049 D
Component: 00BP BN-SG. 1S34
Coding: 00259
Shop #: WSC 31414
No fault code found.
Address 09 -------------------------------------------------------
Controller: 6Q1 937 049 D
Component: 00BP BN-SG. 1S34
Coding: 00259
No fault code found.
Или трябва да е тук?
Address 46: Central Conv. Labels: 6Q0-959-433.LBL
Controller: 6Q0 959 433 G
Component: 20 Komfortger·t 0002
Coding: 00065
No fault code found.
Address 46: Central Conv. Labels: 6Q0-959-433.LBL
Controller: 6Q0 959 433 G
Component: 20 Komfortger·t 0002
Coding: 00065
No fault code found.
-
- Автомобил:
- Двигател:
здравейте колеги,преди седмица си взех ваг-ком кабел и софтуер но съм до тук!
в комплекта има и 3те версии,каква е разликата между 3те ?:VAG-COM 311.2 , VAG-COM 409.1,VCDS-Lite
всичко ми е индия разгледах темите за VAG и има само една тема така да се каже за "начинаещи"!
питането ми е следното - може ли някой да обясни 1те стъпки за работа с него "по-възможност с снимков материал""
1.пълна диагностика на автомобила
2.разчитане и триене на грешки
3.други екстри които могат да се включват или коригират
аз съм с пасат 98г 1.9 АФН и Голф 99г 1.6ср
Благодаря за вниманието и търпението!

в комплекта има и 3те версии,каква е разликата между 3те ?:VAG-COM 311.2 , VAG-COM 409.1,VCDS-Lite
всичко ми е индия разгледах темите за VAG и има само една тема така да се каже за "начинаещи"!
питането ми е следното - може ли някой да обясни 1те стъпки за работа с него "по-възможност с снимков материал""
1.пълна диагностика на автомобила
2.разчитане и триене на грешки
3.други екстри които могат да се включват или коригират
аз съм с пасат 98г 1.9 АФН и Голф 99г 1.6ср
Благодаря за вниманието и търпението!

-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
pacoarabiata написа:
Това трябва да ти свърши работа има и снимки, аз ползвам 311.2 и върши работа, най-лесно се краква.
http://www.vagcom.co.uk/vagcom_demo.html
Само като съвет, прочети някои от темите свързани с ваг-кома, да тръгне някой да ти обяснява.
-
- Автомобил:
- Двигател:
изчел съм всичките теми за ВАГ но това което търся аз ги има само в една тема и то е отделен случай!
благодаря
благодаря

-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Някой знае ли, къде се настройва прибирането на стъклата с ключа/дистанционното и заключване на вратите при определена скорост?
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”