rudoni написа: истинските си вървят с мотора т.е. в ЕКУ.
А майсторите често ги сменят с други, като се усъмнят, че създават проблеми.
rudoni написа: истинските си вървят с мотора т.е. в ЕКУ.
Aprilia написа::shock![]()
Aprilia написа::shock![]()
Абе вие тия км ги нямате за нищо, тука 400-500к км се говорят като няма нищо![]()
От няколко години се занимавам с коли и до сега не съм купил кола която да е над 330 000км, къде ги намирате тия по 500 000 незнам, колата която съм виждал на най-много километри е С-класа 2008-та която беше на 560 000, но това е кола която не е спряна от каране и за това е купена, такива коли специално тук са доста рядко и както някой много правилно спомена горе такива коли са само премиум клас на Ауди БМВ и Мерцедес, повечето нови лимузини на 2-3 години са на по 200-300 000км, но нещата при Голф Поло, дори пасат седят по много различен нащин, повечето коли от 2000-2001г рядко прехврълят 220-230к км и то доста карани. Последно изпратих Б4-ка на 190к и ауди 100 с метан уредба на 240к км всички реални, на коли за по 300-400 евро няма кой да върти километрите![]()
И последно както казаха много хора горе километрите не са най-важното нещо в колата, моя голф го взех на 107000 с идеята че не са толкова, проверих го в представител ФВ и се оказаха точно толкова, колата я взех лично от една около 50 годишна лелка която ми се стори много симпатична и отговорна жена, бях много доволен докато колата не се отвори за обслужване в БГ, от 11 години предимно градско каране всичко де що можеше се беше задръстило, турбото с блокирала отдавна геометрия с толкова нагар че можеше да напълним половин кофа със сажди, по нафтовтие маркучи се разхождаха боклуци, катализотора беше толкова задръстен че едвам излизаха газовете![]()
маховика беше добре, но сега 40к км по-късно почна да се обажда. Изобщо възрастна кола на малко км означава градско каране, което означава само проблеми
my heart iS iCe написа:и ще ги върнат тия дни, шот никой не купува колите!
Aprilia написа:my heart iS iCe написа:и ще ги върнат тия дни, шот никой не купува колите!
Тук не те е излъгал, ще си позволя малко оффтопик да разкажа интересна и поучителна история, пращам А4 фейслифт 2002-ра 2.5тди типтроник, колата на 275 000км (една от малкото коли които съм купил на толко мн километри), колата СВЕТИ като механика, мотора прашен няма помен от масло, типтроника включва като на нова кола, типторник облужен преди 30 000км ОТ..ДО, мотора и той обслужен тогава, външен вид на колата леко спорен, зажуленка поодраскана, да кажем захабена на външен вид, ключалките разбити (собственика я продава за да си вземе друга защото са правили 3 опита за 1 седмица да я крадат) но механиката много ми хареса (дадоха ми дори да я пробвам което за Италия е нещо много рядко, но казах че типторник кола без да пробвам няма да купя, без да си правя реклама обичам да продавам и изпращам изправни коли, не че понякога не се налага да пренебрегна това мое правило) та цената беше съобразена с това че колата не е в перфектно оптическо състояние (вътре беше ок, гледаш салона и не даваш над 180-200к, кожен без напуквания дупки и прекомерно износване) купих колата, продадох я на търговец в Пловдив след известно време ме пита колата има ли сервизна история в Италия понеже се налага да върти километрите, случката е следната отиват сериозни клиенти да си свалят колата от автовоза още при пристигнето и в БГ, поглеждат километража и казват, аууууу тази много карана
правят едно кръгче и виждат че всичко е наред, но си тръгват с думите 'а тя сега е добре ама с тия километри ще почне след 1 седмица проблеми да прави'
въпросния търговец оправя визуално колата и я оставя да се продава на тези километри, който влезе да гледа колата (понеже привличаше внимание със стойка) казва 'аууууу тя на много км'
![]()
Какъв е извода, българина обича да бъде лъган, направи я на 200 000 (което не е голяма разлика) и колата се продаде за 1 седмица
treniora написа:Aprilia написа:my heart iS iCe написа:и ще ги върнат тия дни, шот никой не купува колите!
Тук не те е излъгал, ще си позволя малко оффтопик да разкажа интересна и поучителна история, пращам А4 фейслифт 2002-ра 2.5тди типтроник, колата на 275 000км (една от малкото коли които съм купил на толко мн километри), колата СВЕТИ като механика, мотора прашен няма помен от масло, типтроника включва като на нова кола, типторник облужен преди 30 000км ОТ..ДО, мотора и той обслужен тогава, външен вид на колата леко спорен, зажуленка поодраскана, да кажем захабена на външен вид, ключалките разбити (собственика я продава за да си вземе друга защото са правили 3 опита за 1 седмица да я крадат) но механиката много ми хареса (дадоха ми дори да я пробвам което за Италия е нещо много рядко, но казах че типторник кола без да пробвам няма да купя, без да си правя реклама обичам да продавам и изпращам изправни коли, не че понякога не се налага да пренебрегна това мое правило) та цената беше съобразена с това че колата не е в перфектно оптическо състояние (вътре беше ок, гледаш салона и не даваш над 180-200к, кожен без напуквания дупки и прекомерно износване) купих колата, продадох я на търговец в Пловдив след известно време ме пита колата има ли сервизна история в Италия понеже се налага да върти километрите, случката е следната отиват сериозни клиенти да си свалят колата от автовоза още при пристигнето и в БГ, поглеждат километража и казват, аууууу тази много карана
правят едно кръгче и виждат че всичко е наред, но си тръгват с думите 'а тя сега е добре ама с тия километри ще почне след 1 седмица проблеми да прави'
въпросния търговец оправя визуално колата и я оставя да се продава на тези километри, който влезе да гледа колата (понеже привличаше внимание със стойка) казва 'аууууу тя на много км'
![]()
Какъв е извода, българина обича да бъде лъган, направи я на 200 000 (което не е голяма разлика) и колата се продаде за 1 седмица
Кой си мислиш, че ще ти повярва.................![]()
Джамбазите са толкова изгладнели, че атакуват форумите хахахааа
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 35 госта