Само , че имаше една греда като вързах халогените по тоя начин не искаха да светнат ( защото няма какво да даде ток към таблото ). Поправих се бързо и се сетих на време да взема -12В и +12В от акумулатора ( с предпазител 25А) и по старата схема вързах халогените и габаритите . Другото което е модула не изключва автоматично когато се включат ръчно светлините , но едва ли ще е проблем . Но за денем стана перфектно - сега в момента ми включват халогени , табло и габаритите :) , при завъртане на копчето имам и къси като и халогени , но това ще го корегирам с копчето на модула за вкл/изкл.
- Така за да светнат халогените , и фаровете трябва да се даде +12В на номер 17 от буксата за да захраниме таблото - тук ше доиде от модула допълнителнят зелен кабел който ще го ползваме за таблото
- Лев и Десен габарит е номер 13 и 14 от буксата - тук се връзва преди и задни на модула ( 2та зелени кабела )
- Контакт +12В е номер 1 от буксата - тук ще захраниме жълтият кабел на модула
- Масата (-12В)ни е номер 10 от буксата - при мен на модула е бял кабел за -12В но мисля да го вържа на по дебел кабел се пак има доста натоварване при всичките светлини
- Изход към фаровете е номер 8 на буксата за халогените - тука ще дойде черният кабел от модула
- Идващ +12В халогени е номер 16 от буксата - там ще се върже червенят кабел от модула ( това тука в случая е грешно защото няма какво да задейства таблото и така не се вкл. нищо освен модула . За да захрана халогена взех +12В от акумулатора но пак нещо не ме кефи заради избегването на релето му :(
ето и буксата от 1 до 17
1.- Контакт +12В
2.- Отв.арм табло,15А,36 светл. за мъгла ( и тука тече +12В при контакт май беше )
3.- НЯМА
4.- Фарове
5.- НЯМА
6.- НЯМА
7.- Мощност до купето
8.- Преден фар мъгла
9.- Заден фар мъгла
10.- Маса (-12В)
11.- НЯМА
12.- НЯМА
13.- Ляв габарит
14.- Десен габарит
15.- Постояннен +12В
16.- Дава +12В за халогените
17.- Армат. табло което му трябва +12в за да светне
При мен е вързано като на схемата в изход за халогените №8 на буксата и се задейства релето за дълги което прекъсва халогените до изкл. на дългите. Само малко не ми харесва ако едновременно е включен модула и копчето за фаровете но може и това да се оправи с неговото си копче за вкл/изкл на модула . Успех на всички предприели връзване на модул за светлини !