Поставяне на аларма VW Polo 6N 99г, 1.4 APQ

Жици и кабели, релета и моторчета, OBD, OBD II, VAG Com и други
snuupy93
Автомобил:
Двигател:

Поставяне на аларма VW Polo 6N 99г, 1.4 APQ

Мнениеот snuupy93 » Чет 11 сеп 2014 22:49

Здравейте, търсих из нашия форум, както и в club polo uk. Никъде не намерих схема за монтаж на афтърмаркет аларма, гледах къде да я свържа, мислех от кабелите на бушоните, понеже там пита кой за какво е, но адски са опънати и няма да стане, след бушониерата има едни модули, пак с кабели, може от тях, но не знам отделните модули за какво са... Има сума ел. схеми за колата, но не ми вършат работа, трябва ми схема за връзване на аларма, кое с кое... Някакви идеи? Някой да го е правил?
Всякаква вид помощ ми е добре дошла!
Благодаря ви предварително!

Последна промяна от hooligans на Вто 16 сеп 2014 16:16, променено общо 1 път.
Причина: Нужно ли е да пускаш една и съща тема в два различни раздела?

Somi
Автомобил:
Двигател:

Re: Поставяне на аларма VW Polo 6N 99г, 1.4 APQ

Мнениеот Somi » Вто 16 сеп 2014 13:46

Колега взема да те поканя да я свържа , отиди да ти я свържат виш как става пък другата сам и 100 теми да пуснеш все тая трябва да си малко технически грамотен не става само с ччетене, аз си свързвам алармата без схеми ориентирам се по това което искам да прави и къде са съответните модули гледам си по тях жиците и си ги връзвам.Никои няма да ти обясни стъпка по стъпка и цветове.
Ето я старата тема и какво направи по нея? Разглоби ли нещо по колата за да погледнеш?Свали си кората на на шофиорската врата , свалил си пласмасата под волана извади си копчето за авариики ?Премери ли нещо?Спомена ли каква е алармата ?Марка модел?Аман тема след тема ?На кои ще е полезно ?Вземи мултицета и мери ?Една кърфица и другия краи на маса.Без контак къде няма + ,даваш на контак и където има + връзваш ACC, имаш 3 жици или 4 за централното заключаш и в момента на зак. мериш къде ще е + , отк пак така прекарваш си + през модула на алармата пускаш +, мериш като пуснеш аварииките къде има + после къде няма , там си връзваш мигачите и Т.Н.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=426141

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”