Здравейте, търсих из нашия форум, както и в club polo uk. Никъде не намерих схема за монтаж на афтърмаркет аларма, гледах къде да я свържа, мислех от кабелите на бушоните, понеже там пита кой за какво е, но адски са опънати и няма да стане, след бушониерата има едни модули, пак с кабели, може от тях, но не знам отделните модули за какво са... Има сума ел. схеми за колата, но не ми вършат работа, трябва ми схема за връзване на аларма, кое с кое... Някакви идеи? Някой да го е правил?
Всякаква вид помощ ми е добре дошла!
Благодаря ви предварително!
Поставяне на аларма VW Polo 6N 99г, 1.4 APQ
Поставяне на аларма VW Polo 6N 99г, 1.4 APQ
Последна промяна от hooligans на Вто 16 сеп 2014 16:16, променено общо 1 път.
Причина: Нужно ли е да пускаш една и съща тема в два различни раздела?
Причина: Нужно ли е да пускаш една и съща тема в два различни раздела?
Re: Поставяне на аларма VW Polo 6N 99г, 1.4 APQ
Колега взема да те поканя да я свържа , отиди да ти я свържат виш как става пък другата сам и 100 теми да пуснеш все тая трябва да си малко технически грамотен не става само с ччетене, аз си свързвам алармата без схеми ориентирам се по това което искам да прави и къде са съответните модули гледам си по тях жиците и си ги връзвам.Никои няма да ти обясни стъпка по стъпка и цветове.
Ето я старата тема и какво направи по нея? Разглоби ли нещо по колата за да погледнеш?Свали си кората на на шофиорската врата , свалил си пласмасата под волана извади си копчето за авариики ?Премери ли нещо?Спомена ли каква е алармата ?Марка модел?Аман тема след тема ?На кои ще е полезно ?Вземи мултицета и мери ?Една кърфица и другия краи на маса.Без контак къде няма + ,даваш на контак и където има + връзваш ACC, имаш 3 жици или 4 за централното заключаш и в момента на зак. мериш къде ще е + , отк пак така прекарваш си + през модула на алармата пускаш +, мериш като пуснеш аварииките къде има + после къде няма , там си връзваш мигачите и Т.Н.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=426141
Ето я старата тема и какво направи по нея? Разглоби ли нещо по колата за да погледнеш?Свали си кората на на шофиорската врата , свалил си пласмасата под волана извади си копчето за авариики ?Премери ли нещо?Спомена ли каква е алармата ?Марка модел?Аман тема след тема ?На кои ще е полезно ?Вземи мултицета и мери ?Една кърфица и другия краи на маса.Без контак къде няма + ,даваш на контак и където има + връзваш ACC, имаш 3 жици или 4 за централното заключаш и в момента на зак. мериш къде ще е + , отк пак така прекарваш си + през модула на алармата пускаш +, мериш като пуснеш аварииките къде има + после къде няма , там си връзваш мигачите и Т.Н.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=426141
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”