Изчетох абсолютно всяка една тема, свързана с аларми по фолксвагени и какви ли не други коли. За жалост компетенциите ми не позволяват да си монтирам алармата all by myself, а темите, които преобладават, когато напишеш в търсачката "аларма/и/сервиз аларми" и т.н., са точно такива - направи си сам. Идеята ми е, че в скоро време не е повдиган въпросът къде точно, аджеба, да си сложа нова аларма.
Колата е Голф МК4, 2001-ва, 1.9TDI 90 к.с.; Когато я купих дойде с тази аларма:

Getronic, италианска и с едно, единствено дистанционнно, което беше под всякаква критика. Както и да е, дистанционното е безследно изчезнало, алармата изключена. От каското ми дишат във врата, а и знам, че са измишльотина тия аларми, но все пак. За вътрешно спокойствие.
Мислех да търся начин да направя ново дистанционно по алармата, но и това се оказа causa perduta.
Спрях се на Сатурн М6, по обясними причини. 60 лв. ми се струва разумна цена за такава аларма и това е вече обсъждано в този форум.
От БСМ ми дадоха визитна картичка на http://www.alarmsyst-bg.com/ ; Когато ги посетих, изгубих един час от живота си, за да слушам колко е велик инж. Тенев (управител на съответната фирма) и колко точно струват всички продукти/услуги в съответния магазин и ме отказаха.
Тук идва и въпросът ми, дали някой от вас СКОРО е ползвал този тип сервизни услуги в гр. София (може и околностите)? Благодаря за вниманието!