TCS OBD
-
- Автомобил:
- Двигател:
TCS OBD
Здравейте колеги,решил съм да си взема уред за диагностика ,но не знам към какво да се насоча и какво е добро.Имам Пасат Б6 2008 година.Искам да чете грешки и да си ги чистя,да нулира сервиза на бордкомпа и т.н.Спрял съм се на това в ибей http://www.ebay.de/itm/TCS-OBD-DIAGNOSE-MULTIPLEXER-FUR-VAG-BMW-MERCEDES-PEUGEOT-RENAULT-FIAT-OPEL-/151520255379?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item23474f9d93.Заслужава ли си парите.В момента ми свети аербега поради моя грешка и искам да го изтрия,свети ми лампата за налягане в гумите и нея да изтрия.Климатроника ми духа от едната страна хладко а от другата студено,вода на чистачките не пръска,само някакво реле се чува да цъка,подгряване на седалките не работи,сигнал и лампа за не поставени колани не работи.Интересува ме като цяло дали това ще покаже какви са причините.Какво бихте ме посъветвали.Колата я имам от една седмица и искам да я проверя,вчера за кратко ми светна грешка при мотора и ме стресна доста,добре че като спрях да заредя след това исчезна
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Re: TCS OBD
Ако не си решил да изкарваш пари, не се занимавай с тези глупости. Купи си един ВАГ-КОМ последната версия за 20/30$ и всичко ще можеш да правиш с него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Няма да изкарвам пари,въпроса е дали ще ми върши работа или за нищо не става и тоя ваг ком е по-добър.Дайте още малко инфо.Искам да го ползвам и за мерцедес.Ако е добро то само 2 пъти като спестя при майстора почти ще се изплати ,а и мога да го продам по всяко време за същите пари в ибей
- policevidin
- Автомобил: VW Golf 3 Modificated
- Двигател: 1.9TDI 1z+ 1996
Е-е-е за мергела няма да стане. Иначе за ВАГ групата върши перфектна работа още повече при теб има и неща който да препрограмираш. Фароре,сензори за дъжд,спирачки..... зависи с какво си оборудван..
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”