Здравеите колеги, от скоро съм във форума и не можах да намеря решение на един проблем(поне за мен)...Колата е Passat B6 2.0TDI 140hp 16V DSG, взех си кабел от колегата Дани,успях да си включа фаровете за мъгла да са дневни светлини на 50%,режим Северна Америка за да светят само дневните, без габарити,задни,табло и т.н.,всичко е супер ... дотук.Проблем 1 - превключва на фарове на доста светло време - има ли как да се адаптира сензора да се включват на по тъмно?Проблем 2 - когато е тъмно и ключа за фарове е на Auto, при подаване на контакт фаровете светват веднага преди да съм запалил, а са ксенон и знам че не е добре да се включват преди да се запали двигателя... има ли възможност да се включват след като запали двигателя без да се добавят някакви релета и така наречени български "подобрения",ами с VCDS настройка и адаптиране.Мисля че малко прекалих с писането,но предпочитам да задам достатъчно ясно въпроса за да получа ясен и адекватен отговор.Благодаря предварително на отзовалите се колеги.