Поблемът е следния: отключвам днес колата (пасат В6 1.9тди) и още преди да вляза забелязвам че на таблото свети ((!)) в червено , паля , вадя от гаража на светло и почвам инспекция:накладки има (скоро ги сменях) , спирачна течност има , ръчна спирачка работи . . . а ся де

Разкачам акумулатора за 1 минута ама не ще да се маха.Бързо при електричара.Закачи я и като излезе резултатът майсторът каза , че е нещо свързано с модула управляващ ръчната спирачка но не знае какво точно а грешката не позволява да бъде изтрита.Влезе и в сайта на Ross Tech и там за нея пишеше нещо от сорта , че въпросната е описана във фирмените протоколи (демек само в сервиза на ваген могат да ми кажат за какво става въпрос).Колата иначе си я карах цял ден и не показа никакви признаци нещо да и има - движи си се нормално , просто лампата си свети - нито пиука , нито мига , нито ми излиза някакво съобщение.Въпросът ми към вас е : някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и оторизираният сервиз единственото решение ли е? Прилагам и снимки : първата е от сайта на Ross Tech а втората е протокола на VCDS диагностиката.Разчитам на помоща ви