Здравейте, имам малък въпрос.
Става въпрос за Голф 5 1.9ТДИ БКЦ 105к.с. 2005г. Със навигация голям дисплей и всички екстри за модела ...
Сложих на халогенните фарове ксенон, но забелязах, че леко светлината мърда(трепти), преди време, когато сложих и на късите ксенон, там направо си играеше ксенона, беше като дискотека, но с настройка с Vag Com се оправиха, та искам да попитам има ли такава настройка и за халогенните фарове?
Или другия вариант е тока да не е достатъчен за ксенона, мисля че не е така защото нямаше да запали крушките и т.н. дори и на не запален мотор нямам проблем с това... Предполагам че е настройка.
Да уточня че колата беше без халогенни фарове, но аз си поръчах оригинален кабел за халогени от Германия и той дойде със схема за свързване към модула и т.н. На практика всичко стана оригинално...
Или другия вариант е да се получават някакви смущения ...
Някой ако е правил такава настройка с Vag Com нека да сподели .. Рових се много с ваг ком, но никъде не намерих, "fog lights with xenon" или нещо подобно...
Малък проблем с Xenon на фаровете за мъгла. Golf 5 BKC
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Малък проблем с Xenon на фаровете за мъгла. Golf 5 BKC
Никой ли не може да помогне ?
Казаха ми да сложа Кондензатор. Някой слагал ли е и колко mF трябва да е ? Xenona e 55w.
Казаха ми да сложа Кондензатор. Някой слагал ли е и колко mF трябва да е ? Xenona e 55w.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”