vw bora,1999 god.1.9 tdi проблем с микроключе
vw bora,1999 god.1.9 tdi проблем с микроключе
смених днес микретката на бравата на шоф. врата.проблема е че ефекта е обратен.плафона и зумера сработват не когато е отворена вратата а когато е затворена. къде съм сбуркал....ако разменя местата на кабелите дали ще се оправи проблема или другаде съм сбъркал?
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Re: vw bora,1999 god.1.9 tdi проблем с микроключе
Ако си сложил микре с нормално отворен и нормално затворен контакт (три извода), със сигурност трябва да смениш местата на кабелите ...
- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
Ми размени ги малко. Комбинациите не са много!
При едната комбинация, нищо няма да се случва.
При другата ефекта ще е обратен, точно като в твоя случай и третата комбинация е печеливша ;)
Просто трябва да я уцелиш. Съжалявам, че така го обяснявам, просто не ми се рисува. В крайна сметка беля не можеш да направиш така, че действай смело.
При едната комбинация, нищо няма да се случва.
При другата ефекта ще е обратен, точно като в твоя случай и третата комбинация е печеливша ;)
Просто трябва да я уцелиш. Съжалявам, че така го обяснявам, просто не ми се рисува. В крайна сметка беля не можеш да направиш така, че действай смело.
Последна промяна от batkotivalio на Вто 14 апр 2015 22:23, променено общо 1 път.
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Просто измери с мултицед кога дава затворена верига и кога отворена. 

крачетата на верига ги уцелих кои са,когато за миг натисна ключето ми дава верига.явно икли трябва да разменя кабелите или при положение ВКЛ или ИЗКЛ.да монтирам микеретката
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”