Polo 9n: Има дълги - няма светкавица ?
Polo 9n: Има дълги - няма светкавица ?
От заглавието става ясно предполагам, но да уточня. Дългите си работят. Т.е. като бутна лоста напред си светят. Но ако се опитам само да премигна (дръпна лоста към мен) не се случва нищо. Някакви идеи ?
Re: Polo 9n: Има дълги - няма светкавица ?
И аз към него се насочих. Остава да успея да го сваля. Опитах да сваля волана, но за момента неуспешно:( А като гледам без волана, не може да се разглоби лоста.
Намерих в нета ремонт на лоста за ауди, предполагам на полото също подлежи на ремеонт ?
Намерих в нета ремонт на лоста за ауди, предполагам на полото също подлежи на ремеонт ?
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Aко ти е такъв волана...
В нета има как се свалят, не е много сложно, буташ отвертка и дърпаш навън както е показано на клипа, но преди това да не забравиш да разкачиш акумулатора!
В нета има как се свалят, не е много сложно, буташ отвертка и дърпаш навън както е показано на клипа, но преди това да не забравиш да разкачиш акумулатора!
Точно това гледах днес и успях да сваля волана, следователно и ключа на светлините. Проблема на ключа е елементарен - нагар по контактите! Оправих го за 10 мин. Зора беше разглобяването.
Бях доста притиснат от времето, иначе щях да направя снимки.
Бях доста притиснат от времето, иначе щях да направя снимки.
Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”