Delphi DS150 дава грешка при инсталиране
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Delphi DS150 дава грешка при инсталиране
Привет съфорумници.Немога да исталирам софтуера Delphi DS150 на Windows 10,някой пробвал ли е става ли или нещо моята сиситема се гъбарка.
Последна промяна от nebeto на Нед 17 яну 2016 22:21, променено общо 1 път.
- megatronS
- VW експерт
- Автомобил: Space Shuttle
- Двигател:
Re: Delphi DS150 на Windows 10 работи ли?
Версии 2012, 2013 и 2014 r1,r2,r3 работят на Windows XP и Windows 7. Версия 2015 r1 и нагоре работят на Windows 10. Това е по данни на производителите. Като версии на 2014 r2,r3 са нереални с супер проблемни. Работещи са 2014 R1 и най-добрата за сега 2013,R3. Версиите от 2015 нагоре са добре защитени и не се предлагат за клонинги за сега, тоест работят само на оригинален хардуер. Краковете им имат проблеми с посочения Windows.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: Delphi DS150 на Windows 10 работи ли?
като тръгна да инсталирам ми дава следните грешки и всичко свършва.Като почне да инсталира след кратко ми излиза съобщение
"Directory preparation failed: C\ProgramData\Delphi\133_Delphi Cars 2014.R2_RZGPUrr_z_744uGdKr6cXg2\Delphi Cars 2014.R2\data.
Pleace make sure that all aplications that may use files and folders in that directory are terminated then retry."Отивам до въпросната директория,трия папките и почвам нова инсталация.Върви доста глатко и почти към края ново съобщение "First time setup aborted by user" и веднага след това "Unknown error during init".
Къде бъркам?Търся софтуер с който да подкарам диагностиката с bluetooth.
Пробвал съм на два компютъра с Win7 x64, Win10 x64-и при двете системи е еднакво.
Преди малко намерих друг софт Аутоком,инсталацията върви,обаче ми иска "FileActivation" и сега немога да намеря активатор,че да направя файла.Можете ли да посочите някой активатор за 2013.3.
"Directory preparation failed: C\ProgramData\Delphi\133_Delphi Cars 2014.R2_RZGPUrr_z_744uGdKr6cXg2\Delphi Cars 2014.R2\data.
Pleace make sure that all aplications that may use files and folders in that directory are terminated then retry."Отивам до въпросната директория,трия папките и почвам нова инсталация.Върви доста глатко и почти към края ново съобщение "First time setup aborted by user" и веднага след това "Unknown error during init".
Къде бъркам?Търся софтуер с който да подкарам диагностиката с bluetooth.
Пробвал съм на два компютъра с Win7 x64, Win10 x64-и при двете системи е еднакво.
Преди малко намерих друг софт Аутоком,инсталацията върви,обаче ми иска "FileActivation" и сега немога да намеря активатор,че да направя файла.Можете ли да посочите някой активатор за 2013.3.
- megatronS
- VW експерт
- Автомобил: Space Shuttle
- Двигател:
Re: Delphi DS150 дава грешка при инсталиране
Сложи си нормален Windows 32 бита XP или 7 и няма да имаш проблеми. Версията на Autocom 2013.1 или 3 я има в руските сайтове, заедно с активатора. Ако не го намериш, ще ти пратя активатора.
Re: Delphi DS150 дава грешка при инсталиране
Здравейте, поръчах си от АлиЕкспрес диагностика delphi ds150e с софтуер 2.14.3 2014R3 , но за съжаление няма активатор в диска писах им, но не ми отговарят , реших да си изтегля от един руски сайт по-старата версия 2014.2 със активатор .
След процедурата за пускане на програмата сига до малко след половината и ми дава грешка (Unknown error during init).Търсих решение в гугъл , трих файлове, спирах антивирусни ,но няма резултат.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !

След процедурата за пускане на програмата сига до малко след половината и ми дава грешка (Unknown error during init).Търсих решение в гугъл , трих файлове, спирах антивирусни ,но няма резултат.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”