кабели за централно vw golf mk4
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
кабели за централно vw golf mk4
Здравейте колеги, заглавието малко е объркващо за което се извинявам. Въпроса ми е следния - кои са импулсните кабели за сигнал за отключване и сигнал заключване за централното на буксата на комфорт модула (и коя от двете букси). Ситуацията е следната - ще си слагам модул coming / leaving home и сътоветно си иска сигнали за откючване и заключване. Знам, че системата управлява централното по -минус. Знам също, че най лесния вариянт е да си ги взема тези сигнали от буксата на модула в шофьорската врата, но нямам никакво желание да свалям кора и да пускам кабели чак до там при условие че мога да си взема сигнал от комфорт модула.
-
- Автомобил: OCT1
- Двигател: AHF
Re: кабели за централно vw golf mk4
няма такива сигнали на тези букси,
Само от шоф. врата е решението май
Само от шоф. врата е решението май
- williams_vn
- Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
- Двигател:
има такъв сигнал и тои е за централното на багажника които се управлява от комфорт модула под волана мисля че бяха зелен и син трябва да се мери но те държат минус и при задействуване се сменя с плюс така че мери и внимаваи
- ShoGo_GTI
- Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
- Двигател: AUQ 180
- Контакти:
williams_vn написа:има такъв сигнал и тои е за централното на багажника които се управлява от комфорт модула под волана мисля че бяха зелен и син трябва да се мери но те държат минус и при задействуване се сменя с плюс така че мери и внимаваи
точно от там си взех сигнали и за сега всичко работи перфектно на 100%

Върни се в “Автоелектроника и автодиагностика”