Извинявам се за снимките и лошото качество но тези ги намерих в нета понеже нямам снимки от 1вите дни на голфчето... Така като 1 млад запален маняк

тука бях сложил червени диоди бях ги забелязал на др червена кола преди това и ми хареса... реших да и взема и тасове временно ..
последва затамняване на стаклата на задните врати както и на багажника.. както и забравих да спомена за веждите на фаровете..
такаа.. следваше интериора.. нова тапицерия със нова топка за скоростният лост..
реших докато имам пари да и направя и музичка.. понеже беше с оригиналният касетофон и само едни предни пищялки и нищо др се наложи да взема : CD JVC , Елипси за отзаде за кората JVC , нови пищялки за отпреде Pioneer, и отзаде за в багажника една бас касичка 15' HERTZ и усилвател към него Tunder двуканален ето и малко снимчици...
така... може да се каже че заварших до някаде замисленото тогава със Биксенон ..За съйаление сега нямам снимки понеже не съм знаел тогава че след година ще ми се наложи да покажа

такааа следваше снижаването на купето или така нареченото спортно окачване но за целта аз подмених само прожините със спортни и ето ефектът..
така за тази помощ искам да благодаря специално на P.Solberg

Ръждичка тук там
след спортното окачване калничето не издаржа

ака тука тази лайсна и този стикер са планувани да изчезнат

Планувано е и боядисването на пласмасите на огледалата
сащо ще се боядиса бронята ,ще се премахне емблемата и ще се монтира широкият нож,
задната броня сащо ще се боядисва емблемата ще се премахне както и надписа голф целта е да се изчисти от всякаде...
номера също трябва да се уплатни че не е захванат хубаво и така с тая вата

.... Закарах колицата на тенекиджия добар може да се каже познат е ,а аз през това време се запасих с някои работи от форума и от магазина ето малко снимчици ..
Това бяха нещата с които се снабдих и отидох да ги занеса в сервизчето да ми ги монтират накрая след като я поиспанат така да се каже и пребоядисат... ами дойде мига да видите резултатът на 2 годишни усилия и спестявания ето го и него...
До тука се видя предницата със новите придобивки ето сега и задницата...
Ето най накрая и снимка с xenon-чето
Ето ме и мене гордият притежател на туй чудо

Ами това е от мене за сега от тук нататък сте вие приемам всякакви поздравления ,критики ,съвети и идеи... Ам оства ми за сега което сам замислил да сложа отзаде накрайник искам само накрайник защото е дизелче и не ми са дават пари а и няма да стане звукът както на бензинките но поне искам отзаде да има фаца

..:: THE END ::..