Историята започна с това , че си купих за пореден път Пасат Г60 . Беше евтин в лошо състояние- повдигнат дърводелски , с белоруски гуми ....... Стегнах го и реших да му направя профилактика на компресора . Така стигнах да София и Волен ( още бяха Pro Team ) . Оправиха компресора и се почна - малка шайба , чип , после малка шайба чип вал . Всичко щеше да спре до тук ако не бяха ме качили да ме повозят на Единичката ( със стария двигател ) . Няма такова преживяване . Колата въртеше гуми на всички предавки . Така Г60 стана турбо . После друга електроника . После от двигателят остана само главата , всичко друго се смени . Колата вървеше зверски . После на брат ми му се роди дете и се наложи да се търси нормална кола .В DRAGPOWER ми дадоха идеята за Голф Рали и ........ Намирането му се оказа трудно . Даже мислех да продам Пасата и да не се занимавам повече . Brabus обаче ( не го познавам лично , но му благодаря ) ми даде телефона на човека с това Рали и ..... те така .Снимки от турбинирането на Пасата нямам.Евентуално може да имат в DRAGPOWER . Идеята беше турбо двигателят от Пасата да влезе в Голфа , а Г60 от него в Пасата . Крайният резултат от това е Пасат Г60 синхро и Голф Рали турбо синхро .Двете коли станаха страхотни . Не мога да им се нарадвам . Благодаря на - brabus - за това , че ме насочи към продавача на Голфа .
Най - вече обаче благодаря на екипа на DRAGPOWER , които свършиха цялата работа по турбинирането и прехвърлянето . Момчета благодаря ви за всичко , което свършихте през тези години по Пасата и сега по Голфа . Страхотни сте . Просто нямам думи .
П . П .
Снимките са от телефон . Тези дни ще направя с апарат и ще ги кача .
Моят Голф Рали
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Моят Голф Рали
поздравления,купил си сигурно най-коментираното 'рали'.прекрасна кола,явно е попаднала в добри ръце
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Джантите които боядисвам в момента как ще му отиват................
ПП Голфа го видях на живо в Драгпауър и е супер запазен - на тези снимки изглежда зле - и мой съвет е да разкараш този кичозен волан .
ПП Голфа го видях на живо в Драгпауър и е супер запазен - на тези снимки изглежда зле - и мой съвет е да разкараш този кичозен волан .
Последна промяна от Cordoba16vt на Вто 13 май 2008 17:00, променено общо 1 път.
Cordoba16vt написа:ПП Голфа го видях на живо в Драгпауър и е супер запазен - на тези снимки изглежда зле - и мой съвет е да разкараш този кичозен волан .
Това е от снимките - правени са с телефон .
В момента колата е по - добре отколкото , когато си я видял . Цялата е пастирана и полирана наново . Воланът ще си го държа , докато не оправят скъсаната кожа на другия .