Sharan ADY 2.0
Re: Sharan ADY 2.0
колеги имам шаран от една годин карам на бенз.изкам да му сложа г.инж.но не знам какав като марка на бенз не се издаржа
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
сложих му ГИ Ланди Рензо. Аз доволен имам разход 11-12л/100км градско къси разстояния с икономично каране/използване на инерция след засилване, инерция по наклон на 1,5 км ,избор на марширут само с 1 светофар, избягване на час пик.
Разлика от бензин не намирам за ускорение и динамика. Зимата подгрявам преди тръгване 3-4-5 мин според студа.
Бутилка тороидална на мястото на рез. гума - БГ производство 47л, рейката е 2 х2 / не е обща 4 ка/ с къси маркучи към дюзите. Изпарителя е хванат в ляво от акумулатора - до кората. Малък е около 10 см. Пълначката е на задна броня в дясно почти зад гумата./ама много лед кал зимата и се е налагало поливане/. Индикатора/превключвател е на мястото на бутоните за отопление на седалките / нямам отопление/.
Разлика от бензин не намирам за ускорение и динамика. Зимата подгрявам преди тръгване 3-4-5 мин според студа.
Бутилка тороидална на мястото на рез. гума - БГ производство 47л, рейката е 2 х2 / не е обща 4 ка/ с къси маркучи към дюзите. Изпарителя е хванат в ляво от акумулатора - до кората. Малък е около 10 см. Пълначката е на задна броня в дясно почти зад гумата./ама много лед кал зимата и се е налагало поливане/. Индикатора/превключвател е на мястото на бутоните за отопление на седалките / нямам отопление/.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
5 години карам с БРЦ, няма грижи
сложи маркова и скъпа

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”