Caddy Life амортисьори

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
Symptom
Автомобил:
Двигател:

Caddy Life амортисьори

Мнениеот Symptom » Чет 01 авг 2013 14:12

Отварям темата за задните амортисьори на Кадито .От известно време започна да ми се струва ,че много се клатушка по нашите "гладки" пътища.И не съм се излъгал..

И го реших.. Boge газови за отзад. Е няма никакво поклащане ,никакви амплитуди и чудесиии.. Интересното е ,че стандартните амортисьори бяха Монро, ..от която марка аз принципно съм много доволен.

Баха износени в определен диапазон .. хлътват там където им е ежедневната позиция и оттам идвало клатушкането.

За да е пълно инфото, колата е на 77600 км , цената на Boge-тата 180 лв двата.

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Re: Caddy Life амортисьори

Мнениеот 110afn » Чет 01 авг 2013 18:19

От начало мислех, че питаш, както си написал разбирам, че си ги сменил даже. Ако не са ти били омаслени старите да знаеш, че си се заблудил. Кадито си е високо и се клати повече от нормалното и с газовите амортисьори наистина ще се постегне. Не съм виждал Кади да хвъли амортисьори толкова рано каквито и дзверове да ги карат

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Чет 01 авг 2013 21:20

Абе заблудил ,колко да съм :) Като ги натискаш работят неравномерно .. не мисля ,че е нормана работа на амортисьор това. Сега е в пъто по добре. Да вярно е ,тежка си е колицата ама пък кефи :)

Kalin72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalin72 » Пет 02 авг 2013 11:22

Моето Кади е на 178К км, и аз мисля за смяна на задни амортисьори :)
Откъде купи новите?

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Пет 02 авг 2013 14:42

Аз мойте взех от Авто + ,хората там са ми познати и съм доволен. Както написах са Boge ,Sachs е 1:1 ,разлика има в номера но артикула е същия. На тази марка карах на голфето предните , gas turbo версията и съм много доволен,затова заложих пак на същата марка.

Монтирането е детска игра, дори на крик става в нормален гараж ,иначе на канал.
Има версия heavy duty, аз такава взех,ама каква е разликата, незнам..

Колата стана комфортна за каране, клатушкането е в рамките на нормалното, плътно вози. Смяната си заслужава.
Успех.

Потребителски аватар
tonhc77
Автомобил: golf 2
Двигател:

Мнениеот tonhc77 » Нед 22 сеп 2013 8:39

Здравейте Кадитата си имат проблем с задните амортесиори в специализираните сервизи ги сменят гаранционно на тези които са в гаранция .Не са омаслили но имат едно прехапване преди да се разгънат напълно .Поздрави

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Пет 27 сеп 2013 12:01

:) Най вероятно е поради тежкото купе, а и се товарят ...,а преди тези хипотези да наредим перфектните ни пътища.

Интересното е ,че тези които смених бяха Монро, за първоначално вграждане..което не ги прави лоши разбира се.

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”