Отварям темата за задните амортисьори на Кадито .От известно време започна да ми се струва ,че много се клатушка по нашите "гладки" пътища.И не съм се излъгал..
И го реших.. Boge газови за отзад. Е няма никакво поклащане ,никакви амплитуди и чудесиии.. Интересното е ,че стандартните амортисьори бяха Монро, ..от която марка аз принципно съм много доволен.
Баха износени в определен диапазон .. хлътват там където им е ежедневната позиция и оттам идвало клатушкането.
За да е пълно инфото, колата е на 77600 км , цената на Boge-тата 180 лв двата.
Caddy Life амортисьори
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Re: Caddy Life амортисьори
От начало мислех, че питаш, както си написал разбирам, че си ги сменил даже. Ако не са ти били омаслени старите да знаеш, че си се заблудил. Кадито си е високо и се клати повече от нормалното и с газовите амортисьори наистина ще се постегне. Не съм виждал Кади да хвъли амортисьори толкова рано каквито и дзверове да ги карат
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе заблудил ,колко да съм :) Като ги натискаш работят неравномерно .. не мисля ,че е нормана работа на амортисьор това. Сега е в пъто по добре. Да вярно е ,тежка си е колицата ама пък кефи :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Моето Кади е на 178К км, и аз мисля за смяна на задни амортисьори :)
Откъде купи новите?
Откъде купи новите?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мойте взех от Авто + ,хората там са ми познати и съм доволен. Както написах са Boge ,Sachs е 1:1 ,разлика има в номера но артикула е същия. На тази марка карах на голфето предните , gas turbo версията и съм много доволен,затова заложих пак на същата марка.
Монтирането е детска игра, дори на крик става в нормален гараж ,иначе на канал.
Има версия heavy duty, аз такава взех,ама каква е разликата, незнам..
Колата стана комфортна за каране, клатушкането е в рамките на нормалното, плътно вози. Смяната си заслужава.
Успех.
Монтирането е детска игра, дори на крик става в нормален гараж ,иначе на канал.
Има версия heavy duty, аз такава взех,ама каква е разликата, незнам..
Колата стана комфортна за каране, клатушкането е в рамките на нормалното, плътно вози. Смяната си заслужава.
Успех.
- tonhc77
- Автомобил: golf 2
- Двигател:
Здравейте Кадитата си имат проблем с задните амортесиори в специализираните сервизи ги сменят гаранционно на тези които са в гаранция .Не са омаслили но имат едно прехапване преди да се разгънат напълно .Поздрави
-
- Автомобил:
- Двигател:
:) Най вероятно е поради тежкото купе, а и се товарят ...,а преди тези хипотези да наредим перфектните ни пътища.
Интересното е ,че тези които смених бяха Монро, за първоначално вграждане..което не ги прави лоши разбира се.
Интересното е ,че тези които смених бяха Монро, за първоначално вграждане..което не ги прави лоши разбира се.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”