Фарове на шаран
-
- Автомобил: BORA 2.0 115 hp
- Двигател: APK
Фарове на шаран
Здравейте,шарана ми е 2002 г. 1.9 тди. Оригинално съм с лупи на късите светлини и ксенон.Искам за попитам-защо лупите са тъмни,от което пък страдам аз ,че на къси светлини нищо не виждам.Подлежат ли тези лупи на почистване,или някакъв вариант късите светлини да светнат както трябва? И колко струват приблизително два фара без лупи?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Фарове на шаран

http://www.avto.bim.bg/p12231/m674/VOLK ... heren-01-/[url][/url]
Недей гледа, че пише Sharan 1995-2000 г!! Тия другия век може да си сменят надписа,.Посочените са за модела след 04.2000г.
Имаш избор на хром и черен. Колко добре светят като фарове - нямам идея.
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
Премери напрежението което отива до фаровете или смени крушките. Фаровете каква марка са да не са Депо или нещо подобно евтино. На другата кола направих грешка да сменя единият фар с Депо с лупи. И няма нищо общо с оригиналния който беше протъркан и надраскан отпред пластмасата(не е стъклен като на Галаксито което свети с филипс +30, а на другата кола е с осрам +90 и е много по зле).
Поздрави.
Поздрави.
-
- Автомобил: Golf 3 1992
- Двигател:
Колеги искам да попитам как се сменят въпросните крушки на тези фарове. Пред голяма дилема съм, занимавах се два часа и не мога да разбера, аджеба как се сменят тези прословути крушки.
На шофьорския фар може да се смени крушката без да се сваля фара, сваля се акумулатора. На другия фар трябва да се свали целия фар.
Здравейте, имам VW SHARAN 1,8T 2005 година, Единият фар ми гасне от време на време(десният),но като изключа и включа фаровете светва и след известно време пак изгасва и така през целя път.не съм забелязал да го прави след като вляза в някоя дупка.като закачихме на компютъра имаше следната грешка - РАБОТНО НАПРЕЖЕНИЕ НА ЛАМПАТА ИЗВЪН ОБХВАТА,моля ви кажете от какво може да е, от слаба връзка,запалващо или крушката . шарана е с оригинален ксенон.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
или ксеноновата лампа или баласта.Има ли разлкиа в цвета с лампата на другия фар?
има разлика,другият фар свети по жълто,знам ,цхе е за смяна крушката,но про мен гасне тази която е с нормален цвят,нея скоро я сменях с оригинална.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”