демонтаж на вътрешна дръжка, Шаран
демонтаж на вътрешна дръжка, Шаран
Здравейте, колеги! Би ли могъл някой да ме упъти как се свалят вътрешните дръжки на Шаран, 2003 модел (шофьорска врата)? Искам да я боядисам, защото доста е изтъркана. Благодаря!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: демонтаж на вътрешна дръжка, Шаран
пластмаса как ще боядисаш кото е надрана? Свалянето е с голямо разглобяване - 1 во кората, като си приготвишн"крокодили" /щипки/ - чупят се..Разкачаш буксите по кабелака Самата дръжка не знам как ще я демонтираш бе чупене на уши. Пластмасовата "полулипса' около дръжката е много яко защипана с ушите. При ниските температури и ЕГН то на автомобила потрошаването е гарантирано. Аз не бих се занимавал - по -скоро нов механизъм.Малко оф , но от днес щипки на кората нда двигателя / на капака/ само при пипане се разпадат.
Изтегли си от руснаците ръковоство за употреба и ремонт.
Изтегли си от руснаците ръковоство за употреба и ремонт.
това разглобяване, сигурен ли си, че важи за моят модел? Гледам, че караш друго? 

- mccoy
- Автомобил: HONDA CRV III 2.2 I-CTDI
- Двигател: N22A2
Първо махаш пасмасата която е от вътрешната страна на дръжката (там където си пъхаш ръката)
с права отвертка
после повдигаш със отвертката другата пласмаса (с бутоните за ел.стъклата) държи се на няколко зъбчета
Боядисва се със специален спрей и става като нова
с права отвертка
после повдигаш със отвертката другата пласмаса (с бутоните за ел.стъклата) държи се на няколко зъбчета
kris11 написа:пластмаса как ще боядисаш кото е надрана? .......
Боядисва се със специален спрей и става като нова
благодаря ти, колега, ще пробвам тези дни, че досега съм се занимавал със съединител 

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”