проблем с озвучаването на купето - Sharan
проблем с озвучаването на купето - Sharan
Здравейте, колеги. И честито Рождество Христово, макар и след няколко дни
. Имам едно въпросче относно озвучаването на колата. Има ли някой идея защо ми изчезна звука в дясната страна на колата, тоест дясна предна и задна врата? Колата е Sharan, 2003 година. Извадих СД-то, прегледах буксите, кабелчета, всичко е точно, но звук няма. Ще бъда благодарен за всяко полезно упътване в посока на разрешаване на проблема. Благодаря!

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: проблем с озвучаването на купето - Sharan
Оправи си скъсаните проводници в маншоните веднага след буксата на пр.врата и колонката зад нея.Уж бяха оправили проблема със проводниците в маншоните на задните врати 

много благодаря, колега, най-вероятно е наистина от това ще е. А би ли могъл да ме ориентираш как се демонтира маншона?
Все още изучавам тази кола 

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
Предни не съм , задни със завъртане на пластмасовия обръч на куплунга, Маншона е нанизан стегнато .Очудва ме ,защото поне в руските форуме се тръби,че проблема с пречупването на снопа за предния модел е решен.
Ако има скъсани проводници - купи такива със силиконова изолация въпреки,че има само 2-3 цвята .по-гъвкави са .Спойка веднага след куплунга /не се мъчи да вадиш пера от куплунга -загубена кауза/.Осукване около останалия проводниг термошлаухка и, нов проводник влизащ навътре във вратата до след мястото на скобата на снопа. Правил съм 2 те задни и капака. Май скоро ще е наред дясна предна врата.Вниматлно после със нанизване на гумената гофра, малко е трудно .
Ако има скъсани проводници - купи такива със силиконова изолация въпреки,че има само 2-3 цвята .по-гъвкави са .Спойка веднага след куплунга /не се мъчи да вадиш пера от куплунга -загубена кауза/.Осукване около останалия проводниг термошлаухка и, нов проводник влизащ навътре във вратата до след мястото на скобата на снопа. Правил съм 2 те задни и капака. Май скоро ще е наред дясна предна врата.Вниматлно после със нанизване на гумената гофра, малко е трудно .
Последна промяна от kris11 на Пон 26 яну 2015 10:08, променено общо 1 път.
колега, пробвах да снема със завъртане, няма такова нещо, не става изобщо. В коя посока да въртя, може би задните са различни от предните обръчи?
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
малко натиск в посока буксата и тогава завъртане .Посока не помня вече.
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”