VW Touran 2.0 EcoFuel - разход на бензин

Семеен или работен автомобил - вановете на Volkswagen се радват на особен интерес
Илиан VW Touran
Автомобил:
Двигател:

VW Touran 2.0 EcoFuel - разход на бензин

Мнениеот Илиан VW Touran » Нед 19 апр 2015 0:20

Здравейте колеги,
От няколко дни съм собственик на VW Touran 2.0 Eco fuel Highline. Закупих колата лично от частно лице в южната част на Германия и все още съм тук по служебни дела. Четох доста за този модел и реших, че това е подходящата кола за нас - семейство с две деца и доста пътувания извън града. Бих искал да попитам за разхода на бензин, като аварийно гориво. Наложи ми се да карам около 70-80 км на бензин и забелязах, че доста бързо падат чертичките на индикатора на бензиновия резервоар. Софтуерно колата измерва разхода само на метан. Какво показва вашия опит за разхода на бензин? Предстои ми прибиране до България на ход и за това бих искал да знам до колко мога да рзчитам на бензина в случай на невъзможност за зареждане на метан.Благодаря предварително!

зелен
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Touran 2.0 EcoFuel

Мнениеот зелен » Пон 20 апр 2015 10:40

Навсякъде пише,че обема на бензиновия резервоар е 13 литра-в най-лошия случай ще минеш 130-140 км.
За да си спокоен като се прибираш насам-вземи си една 10 литрова тубичка и една фуния.
Препоръчват 98 бензин.

Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”